- Adım
- İskender
- Cihazım
- Redmi note8
- Konular
- 1
mi kilit açma durumunu beklerken mobil verimiz açıkmı olması lazım
Açık olması. Güncelleme yapmamanız. Gerekirse temizleyici dahi kullanmamaniz tavsiyemdir.mi kilit açma durumunu beklerken mobil verimiz açıkmı olması lazım
çokhiç gerek yok bootloader kilidinin acılmasını beklerken telefona 2 kez format attım.defalarca telefonu kapattım ve temizleyiciyi defalarca kullandım.bununla hiç alakası yok.siz bootloader kilidi acmak için basvurdugunuzda o imei ve miui hesap için talimat alınıyor hepsi bu..istediginiz gibi kullanın telefonu..1 hafta sonra her halukarda acılacak.
Teşekkürler hocam bilgi için. Bende hafızamı tazeledim sayenizde. Süreç uzayan arkadaşlarımızı size yonlendirip bilgi almalarını sağlayacağım.hiç gerek yok bootloader kilidinin acılmasını beklerken telefona 2 kez format attım.defalarca telefonu kapattım ve temizleyiciyi defalarca kullandım.bununla hiç alakası yok.siz bootloader kilidi acmak için basvurdugunuzda o imei ve miui hesap için talimat alınıyor hepsi bu..istediginiz gibi kullanın telefonu..1 hafta sonra her halukarda acılacak.
Teşekkürler hocam bilgi için. Bende hafızamı tazeledim sayenizde. Süreç uzayan arkadaşlarımızı size yonlendirip bilgi almalarını sağlayacağım.
Her zaman hocam