Çözüldü Bootloader kilit açamıyorum

Fromhell

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Redmi 9S 128GB
Konular
17
Piyasadaki bir satıcıdan yurtdışı mi9t aldım ve bootloader kilit açma işini bizim yapmamız gerekiyormuşşş..

168 saat uyarısını aldım ve sonraki sürece geçince;
alttaki resimde gözüken olay oluyor değişik versiyon program dene dediler onuda denedim sonuç aynısı.

Telefonuda abime aldıgım kendime alsam bu kadar strese girmezdim lütfen bilen birisi bakın fikri olan değil bilen birisi ne yapmam gerektiğini söylerse çok sevinirim..

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Piyasadaki bir satıcıdan yurtdışı mi9t aldım ve bootloader kilit açma işini bizim yapmamız gerekiyormuşşş..

168 saat uyarısını aldım ve sonraki sürece geçince;
alttaki resimde gözüken olay oluyor değişik versiyon program dene dediler onuda denedim sonuç aynısı.

Telefonuda abime aldıgım kendime alsam bu kadar strese girmezdim lütfen bilen birisi bakın fikri olan değil bilen birisi ne yapmam gerektiğini söylerse çok sevinirim..

Öncelikle geçmiş olsun. Strese girmeyin..
Unlock programında verdigi hatayı Google ceviri ile çevirip hata neyse onu yazin hocam. Ayrıca linkte verdigim konuyu incelemekte fayda var.

Fromhell

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Redmi 9S 128GB
Konular
17
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sizin verdiğiniz konuda Kilit açıldı resmi var bende o farklı orada bir yanlışım olabilir diyorum.. ve o kısıma girince bende 2inci resimdeki uyarıyı veriyor Nescafe656

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Sizin verdiğiniz konuda Kilit açıldı resmi var bende o farklı orada bir yanlışım olabilir diyorum.. ve o kısıma girince bende 2inci resimdeki uyarıyı veriyor Nescafe656

Doğru hocam. Bağlantıyi kesmeyin. Hatta tavsiyem mi temizleme aracini da kullanmayın.

Fromhell

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Redmi 9S 128GB
Konular
17

semihsezer

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
semih
Cihazım
mi 6
Konular
4
öncelikle giriş yaptığınız mi hesabınızdan çıkış yapmayın. hesabınızı cihaza bağlamanız gerekiyor. cihaz-hesap bağlantısını yaptıktan sonra mi unlock tool ile denemenizde 168 saat bekleyin uyarısı verir. 168 saat bekleyin ve yine hesaptan hiç çıkış yapmayın. sonrasında tekrar denediğinizde kilit açma başarılı demesi beklenmektedir.

son ve eng dilindeki mi unlock tool u kullanmanızı öneririrm arkadaşlar.

Sent from my Redmi K20 using Tapatalk

semihsezer

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
semih
Cihazım
mi 6
Konular
4
öncelikle giriş yaptığınız mi hesabınızdan çıkış yapmayın. hesabınızı cihaza bağlamanız gerekiyor. cihaz-hesap bağlantısını yaptıktan sonra mi unlock tool ile denemenizde 168 saat bekleyin uyarısı verir. 168 saat bekleyin ve yine hesaptan hiç çıkış yapmayın. sonrasında tekrar denediğinizde kilit açma başarılı demesi beklenmektedir.

en son sürüm olan ve eng dilindeki mi unlock tool u kullanmanızı öneririrm arkadaşlar.

Fromhell

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Redmi 9S 128GB
Konular
17
Sorunu halletim ve anlatayım..

Telefondaki mi hesabına girerken cep numarası ile giyorum ve miunlock programına girerkende o cep telefonuyla girerkende o cep numarası ile giriyordum.
Cep numarası ile login oldugumda sağ üstteki 6141884648 gibi numara ile cep telefonundaki mi hesabındaki kullanıcı adı yerine geçen kod'un farklı oldugunu fakettim.. O ilk resimdeki uyarı ***55 olan uyarı kullanıcı adımın **55 ile biten numara olması gerektiği uyarısını veriyor heralde cunku mi hesabımdaki kod 55 ile bitiyor. Bende kod'u alarak kod ile login oldum ve halloldu.

Fakat anlamadıgım mi hesabma ekli olan cep numarası ile giriş yapmama ragmen miunlock programında niye farklı bir id veriyor onu çözemedim..

semihsezer

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
semih
Cihazım
mi 6
Konular
4
olay tamamen cihaz - mi hesap eşleşmesini sağlamak