"The system has been destroyed" hatası aldım ve cihaz açılmıyor sadece fastboot moduna giriyor.
Maalesef, "sistem yok edildi" hatası, cihazınızın bozulduğunu veya özellikle sistemin bölünmüş veya silinmiş olabileceğini gösterir. Bu durumda, cihazınızı kurtarmak için farklı adımlar deneyebilirsiniz:
1. Yedekleme olanağınız varsa, telefonunuzun tüm verilerini yedeklemekten emin olun.
2. Cihazınızı kurtarmak için Stock Rom'u yüklemeyi deneyebilirsiniz. Bu işlem, cihazınızın yazılımını fabrika ayarlarına geri yükleme işlemidir. Cihazınızın modeline ve üreticisine göre farklı adımlar takip etmeniz gerekebilir. Bu işlemleri dikkatle takip ettiğinizden emin olun. Stock Rom yükleme adımlarına internet üzerinden ulaşabilir veya üretici veya donanım uzmanından yardım alabilirsiniz.
3. Cihazınızda TWRP veya benzeri bir recovery yüklediyseniz, cihazınızı recovery modunda açın ve cihazınızın işletim sistemini yeniden yükleyin. Bu işlem, telefonunuzun verilerini kaybetmeden cihazınızı kurtarmanıza yardımcı olabilir.
4. Cihazınızın bataryasını çıkarmak veya gerekirse değiştirmek de sorunu çözebilir.
Ancak, yaptığınız işlem nedeniyle bir hata oluştuysa, bu durum öngörülebilir bir risktir. Cihazınızın tedarikçisi veya üreticisi, bu tür durumlar için çözümler sunabilir veya cihazınızın garanti kapsamında olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.