Bootloader kilidini bir türlü açamadım.

Didaskalia

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cengiz
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
10
Merhabalar iyi pazarlar ve iyi forumlar. Bootloader kilidini İlk denememde uzun süre uğraşmama rağmen açamamıştım. Sonra 2 hafta kadar ara vermiştim. Dün geceden beri tekrar deniyorum, olmuyor.

İlk denememde hesap ekle kısmında 86006 hatası alıyordum. Geliştirici beta rom yüklemem gerektiğini öğrendim. Hemen xiaomi mitool ile bootloader kilidini açmadan rom yükleme konusundan hareketle yüklemeye çalıştım. En sonunda hata aldım.Sonra Miui sitesinden çin geliştirici romunu yüklemek için girdim. Ama global beta seçili kalmış onu indirmişim Kendi güncelleyicisinden onu kurdum sorunsuz bir şekilde. Tekrar Çin olanı indirdim ama bu sefer de güncelleyicinin yok olduğunu gördüm. Bu güncelleyiciyi nasıl buluruz ya da eski global stabil roma nasıl döneriz. Kısaca şu kilidi nasıl açarım yardım edin lütfen kafayı yemek üzereyim. :(

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Mi hesabınızı cihaza girdiniz ve geliştirici seçeneklerden add account and device ayarı yaptınız mı şuan? Hata veriyor mu? Added succesfuly mi diyor? Mi unlock ne hata veriyor?

Didaskalia

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cengiz
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mi hesabınızı cihaza girdiniz ve geliştirici seçeneklerden add account and device ayarı yaptınız mı şuan? Hata veriyor mu? Added succesfuly mi diyor? Mi unlock ne hata veriyor?
Pardon Hocam o kısmı atlamışım. Global geliştirici romdan sonra o hata düzeldi. Başarıyla eklendi dedi. Lakin bu sefer de Mi flash unlock'ta %50'de kalıyor.
[doublepost=1511696240,1511694253][/doublepost]Bilen ya da yardım edeilecek biri yok mu acaba.

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
Pardon Hocam o kısmı atlamışım. Global geliştirici romdan sonra o hata düzeldi. Başarıyla eklendi dedi. Lakin bu sefer de Mi flash unlock'ta %50'de kalıyor.
[doublepost=1511696240,1511694253][/doublepost]Bilen ya da yardım edeilecek biri yok mu acaba.
nasıl bir hata veriyor açıklaması yazıyor hatanın değil mi ?

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
Telefonda cihazı bul seçeneği açık mı ve geliştirici seçeneklerinde mi hesabınızı eklediniz mi?

ribac23

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cabir
Cihazım
s6 edge
Konular
50
hocam ben de kilit açma işlemi için ekle seçeneğini yapıyorum hesap doğrulanamadı cihazınızı ve hesabınızı tekrar eklemeyi deneyin diye uyarı veriyor sürekli.

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
hocam ben de kilit açma işlemi için ekle seçeneğini yapıyorum hesap doğrulanamadı cihazınızı ve hesabınızı tekrar eklemeyi deneyin diye uyarı veriyor sürekli.
Mi hesabından çıkış yapıp kilit açma yerine girip hesabı ekle diyin mi hesabınızı ordan giriş yapıp kontrol edin

Üst Alt