Yardım bootloader kilidi

mrt.2101

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mrta
Cihazım
xiomi
Konular
1
Telefonun bootloader kilid başvurusu yaptım 1 hafta süre verdi fakat telefon güncelleme yaparken sıfırlandı. Kilidi açmak için tekrardan işlemleri baştan mı yapacağım yoksa süresi dolunca direk mi unlock a giriş yapıp işlemi tamamlayacak mıyım?

kera706

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karim
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
54
Sizde olmayabilir hocam belki ama sıkıntılı bir durum ayrıca onu geçsek sıfırlanmış telefonu o da sıfırlar zaten
Ben de aynı onu söylüyorum. Sıfırlanmış olması güncelleme yüzünden olmamış. Muhtemelen mi akkauntan çıkmış . Ya da güncelle sonrası mi akkaunta uzun süre giriş yapmamış.

Oyla:

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
Ben de aynı onu söylüyorum. Sıfırlanmış olması güncelleme yüzünden olmamış. Muhtemelen mi akkauntan çıkmış . Ya da güncelle sonrası mi akkaunta uzun süre giriş yapmamış.
Yeni hesap açıp denemiş hocam galiba

Oyla:

mrt.2101

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mrta
Cihazım
xiomi
Konular
1
Mi unloca istediğiniz zaman girip ne kadar süre kalmışsa kontrol ede bilirsiniz. Mi hesaptan çıkış yapılmadı ise işlemleri tekrar yapmağa ihtiyaç yok. Süre kaldığı yerden devam edecek. Güncelleme yapmak sürenin sıfırlanması için sebep olmuyor.
mi hesaptan çıkış yapıldı maalesef başka hat denedim 1368 saat verdi çok fazla nasıl kısaltabiliriz bu süreyi

Oyla:

kera706

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karim
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
54
mi hesaptan çıkış yapıldı maalesef başka hat denedim 1368 saat verdi çok fazla nasıl kısaltabiliriz bu süreyi
Üsten atlamagın başka yolu yok. Bu süre dolana kadar beklemeye mecbursunuz. Aksi takdirde her defasında yeni hesap açıldığında süre uzatılacak.

Oyla:
Üst Alt