Yardım bootloader kilidi

mrt.2101

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mrta
Cihazım
xiomi
Konular
1
Telefonun bootloader kilid başvurusu yaptım 1 hafta süre verdi fakat telefon güncelleme yaparken sıfırlandı. Kilidi açmak için tekrardan işlemleri baştan mı yapacağım yoksa süresi dolunca direk mi unlock a giriş yapıp işlemi tamamlayacak mıyım?

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
Telefonun bootloader kilid başvurusu yaptım 1 hafta süre verdi fakat telefon güncelleme yaparken sıfırlandı. Kilidi açmak için tekrardan işlemleri baştan mı yapacağım yoksa süresi dolunca direk mi unlock a giriş yapıp işlemi tamamlayacak mıyım?
Telefon sıfırlandığı için tekrar süre verecektir hocam işlemleri baştan yapmalısınız

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Keşke bu işlemleri yaparken forumu inceleseydiniz (Kilit açılması için verilen süre boyunca)
Ota üzerinden Güncelleme geldiğinde yapmayınız.
Aynı Mi hesabıyla işlem yapınız Gerekli olmadığı sürece şifre değişimi veya kullanıcı adı değişimi yapmamaya çalışınız.
Cihazımı bul Aç / Kapa yapmayınız.
Mi Cloud senkronizasyonu arada bir de olsa yapınız. Tarayıcı üzerinden de Mi Cloud'a giriş yapınız.
Farklı bir Bilgisayar veya işletim sistemi kullanmamaya çalışınız.
Farklı sürüm bir Unlock tool kullanmamaya çalışınız.
Farklı bir sim kart kullanmayınız, Sim Slotu değiştirmeyiniz.
Hat taşıma işlemi yapmayınız.
Süreniz muhtemelen artmıştır.

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
StreX hocama ek olarak GÜVENLİK uygulamasını göz önünden kaldırıp/kullanmayın...

Oyla:

kera706

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karim
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
54
Mi unloca istediğiniz zaman girip ne kadar süre kalmışsa kontrol ede bilirsiniz. Mi hesaptan çıkış yapılmadı ise işlemleri tekrar yapmağa ihtiyaç yok. Süre kaldığı yerden devam edecek. Güncelleme yapmak sürenin sıfırlanması için sebep olmuyor.

Oyla:

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
Mi unloca istediğiniz zaman girip ne kadar süre kalmışsa kontrol ede bilirsiniz. Mi hesaptan çıkış yapılmadı ise işlemleri tekrar yapmağa ihtiyaç yok. Süre kaldığı yerden devam edecek. Güncelleme yapmak sürenin sıfırlanması için sebep olmuyor.
Güncelleme sıkıntı oluyor + güncelleme yaparken sıfırlama da olmuş o da sıfırlar zaten süreyi. Bilgi verirken lütfen doğru okuyalım hocam

Oyla:

kera706

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karim
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
54
Güncelleme sıkıntı oluyor + güncelleme yaparken sıfırlama da olmuş o da sıfırlar zaten süreyi. Bilgi verirken lütfen doğru okuyalım hocam
Ben kendi telefonuma güncelleme yaptım. Sıfırlanma olmadı. 169 saat devam edildi. Ve her gün mi unlock ile bakıyordum.

Oyla:

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
Ben kendi telefonuma güncelleme yaptım. Sıfırlanma olmadı. 169 saat devam edildi. Ve her gün mi unlock ile bakıyordum.
Sizde olmayabilir hocam belki ama sıkıntılı bir durum ayrıca onu geçsek sıfırlanmış telefonu o da sıfırlar zaten

Oyla:
Üst Alt