Merhaba hocam 168 saatlik bir sürem vardı doldu unlock yapacaktım ki. 408 saate yükseldi 168 saat dolmadan önce ben ota yazılım güvenlik guncelllemesi geldi telefonuma onu guncellemistim sebebi omudur acabaHocam nasıl yükseldiniz anlamadım
Her şey olabilir hocam buradaki maddeler haricinde güvenlik uygulamasını kullanmak da sorun olabiliyor ama eğer güncelleme yaptıysanız evet o etken olmuş olabilir.Merhaba hocam 168 saatlik bir sürem vardı doldu unlock yapacaktım ki. 408 saate yükseldi 168 saat dolmadan önce ben ota yazılım güvenlik guncelllemesi geldi telefonuma onu guncellemistim sebebi omudur acaba
Ota üzerinden Güncelleme geldiğinde yapmayınız.
Aynı Mi hesabıyla işlem yapınız Gerekli olmadığı sürece şifre değişimi veya kullanıcı adı değişimi yapmamaya çalışınız.
Cihazımı bul Aç / Kapa yapmayınız.
Mi cloud senkronizasyonu arada bir de olsa yapınız. Tarayıcı üzerinden de Mi clouda giriş yapınız.
Farklı bir Bilgisayar veya işletim sistemi kullanmamaya çalışınız.
Farklı sürüm bir Unlock tool kullanmamaya çalışınız.
Farklı bir simkart kullanmayınız, Sim Slotunu değiştirmeyiniz. Hat taşıma işlemi yapmayınız.
archesm hocamdan alıntıdır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam ben buradaki maddelere dikkat ediyorum ancak yorumu görünce korktum Çarşamba günü açılması gerekiyor kilit bir sıkıntı olma ihtimali nedir yazanlara uyupBuradaki işlemelerin yapılma amacı, sorunsuz bir şekilde Unlock işlemi yapılmasının yanı sıra ve Süre uzamasının önüne geçmek için dikkat edilmesi gereken noktalardır.
Hocam ben buradaki maddelere dikkat ediyorum ancak yorumu görünce korktum Çarşamba günü açılması gerekiyor kilit bir sıkıntı olma ihtimali nedir yazanlara uyup
Tamamdır teşekkür ederim hocam bu durum çok yaşanıyor mu forumda yada günlük hayatta denk geliyor musunuz böyle süreyi bekleyip sonra daha da uzayanBir sorun olmaz hocam. Dikkat etmeniz yeterli.
Tamamdır teşekkür ederim hocam bu durum çok yaşanıyor mu forumda yada günlük hayatta denk geliyor musunuz böyle süreyi bekleyip sonra daha da uzayan
Anladım hocam çok teşekkür ederim tekrardanİki elin parmaklarını geçmez hocam bu şekilde süre uzaması soruları. Mutlaka bi işlem yapılmış veya yapılan işlemi yanlışlıkla yapmış olup sürenin uzamasına neden oluyorlar.
Altını çize çize söylüyoruz, yazıyoruz oysaki.
Güvenlik uygulaması derkenn hocam derin temizlik felanmiHer şey olabilir hocam buradaki maddeler haricinde güvenlik uygulamasını kullanmak da sorun olabiliyor ama eğer güncelleme yaptıysanız evet o etken olmuş olabilir.