Yardım Bootloader kilidi kapatma

Paljevic

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fırat
Cihazım
Xiaomi mi 6
Meslek
Makine Mühendisi
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Xiaomi EU Rom Beta 9.8.29/9.9.3/9.9.6
Telefon Modeli
Xiaomi Mi 6
Bootloader Kilidi
Açık
KVK garantisi ile aldığım Xiaomi Mi 6 telefonumda şarj soketi sorunu olduğu için garantiye göndermeyi düşünüyorum. Telefonumda Xiaomi EU Rom Beta yüklü yani bootloader kilidi açık. KVK garantisini kullanabilmem için bootloader kilidini kapatmam gerekiyor.
bu linkten IMEI ile sorgulama yaptığımda telefonumun Global olmadığı Çin için üretildiği yazıyor.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Burada telefonun çin için üretildiği yazmasına rağmen telefonumu satın aldığımda Bootloader kilidi kapalı ve Global Rom yüklüydü. Ekteki resimde görebilrsiniz.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Telefonunun bootloader kilidini kapatmak ve telefonuma uygun olan romu flaşlamam için (çin ise çin , global ise global rom) yardımcı olabilir misiniz? Bu işlemler sonunda telefonun brick olma ihtimali olduğu için kesin bilgi edinmem gerekiyor. Şimdiden teşekkürler.

Eness_rr

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Enes
Cihazım
Redmi note 6 pr
Konular
9
Rica ederim. Kilide dikkat :)
Merhaba ben cihazimi 11 den 9 a düşürdüm haliyle bootloader da açıldı yine mi flash ile mi kapatmak zorundayım yoksa farklı bir yolu var mı ve brick olma ihtimali var mı şuan cihazimi MIUI 10 a güncelledim herhangi bir sorun olur mu

Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt