- Adım
- Ozan
- Cihazım
- K20 pro
- Konular
- 20
Yok ya arkası acılıyo öyle yapılıyor adını unuttum ona benzer bişiydi,Dfu mod ios cihazlarda var diye biliyorum hocam?
Yok ya arkası acılıyo öyle yapılıyor adını unuttum ona benzer bişiydi,Dfu mod ios cihazlarda var diye biliyorum hocam?
Edl mod hocam.Yok ya arkası acılıyo öyle yapılıyor adını unuttum ona benzer bişiydi,
benim note8 de bu şekilde siz nasıl çözdünüz.çok uğraştık.yeni rom yükleyemiyoruz.Hocam benim cihaz ın ekranında the system has been destroyed yazıyordu .Bu yöntem işe yarar mı? (Cihazın kendi recovery sine girmiyor)
Chimera çalışır mı bilmiyorum.Ama eğer cihaz çin modelse çin rom atın.Cihaz modeline uygun rom atın aksi takdirde bootloop kalabiliyor çünkü bl kapalı iken.Ayrıca hocam edl mod snapdragon cihazlarda vardır onu da hatırlatayım dedimArkadaşlar EDL modunda Chimera ile çin romu atınca cihaz açılıyormuş. öyle okudum
hocam iyi akşamlar.benim redmi note8 indo yapıcam derken brick oldu.şimdi tamirci arka kapağı söküp edl moda aldı.şimdi sizin dediğiniz gibi çin modunda kilit süresini bekliyoruz.note4 kullanıyordum menü tuhaf geldi indo oluyor diye okudum forumda, romu yüklerken oğlum kilit açık seçeneğini unuttu,uğraşıyoruz.tamirci indo rom olmaz global yapar veririm,indo yaparsan yine kitlenir diyor 50 yaşındayım note4 menüsü olurmu,böyle global kullanmalımıyım.şimdiden teşekkürler...Chimera çalışır mı bilmiyorum.Ama eğer cihaz çin modelse çin rom atın.Cihaz modeline uygun rom atın aksi takdirde bootloop kalabiliyor çünkü bl kapalı iken.Ayrıca hocam edl mod snapdragon cihazlarda vardır onu da hatırlatayım dedim
Hocam indo nedir?Ayrıca EDL moda alındıysa bırakın tamirci global rom yüklesin sonra kilidi açsın.Mümkünse ayrıca rom kurarken miflash ile kurmayın,cmdflash kullanmanızı öneririm.hocam iyi akşamlar.benim redmi note8 indo yapıcam derken brick oldu.şimdi tamirci arka kapağı söküp edl moda aldı.şimdi sizin dediğiniz gibi çin modunda kilit süresini bekliyoruz.note4 kullanıyordum menü tuhaf geldi indo oluyor diye okudum forumda, romu yüklerken oğlum kilit açık seçeneğini unuttu,uğraşıyoruz.tamirci indo rom olmaz global yapar veririm,indo yaparsan yine kitlenir diyor 50 yaşındayım note4 menüsü olurmu,böyle global kullanmalımıyım.şimdiden teşekkürler...
hocam romların olduğu mi yabancı bi site var orda hindistan olana indo yazıyor,50 yaşındayım kusura bakmayın.problemsiz note 4 gibi olurmu.menü rehber,mesaj vs. yada global kullanayımmı.telefoncu hint olmaz diyor...cihaz çin... ce işareti yok.Hocam indo nedir?Ayrıca EDL moda alındıysa bırakın tamirci global rom yüklesin sonra kilidi açsın.Mümkünse ayrıca rom kurarken miflash ile kurmayın,cmdflash kullanmanızı öneririm.
Büyük ihtimalle olur problemsiz ama note 4 gibi olması için de cihaza note 4 romu yüklemeye çalışmayın.hocam romların olduğu mi yabancı bi site var orda hindistan olana indo yazıyor,50 yaşındayım kusura bakmayın.problemsiz note 4 gibi olurmu.menü rehber,mesaj vs. yada global kullanayımmı.telefoncu hint olmaz diyor...cihaz çin... ce işareti yok.
teşekkürlerBüyük ihtimalle olur problemsiz ama note 4 gibi olması için de cihaza note 4 romu yüklemeye çalışmayın.