- Adım
- Arda
- Cihazım
- 12 Pro+ Yibo E.
- Konular
- 2
Hocam hâlâ aktif olan bi kişi varsa XiaomiADB açılmıyor bilgisayarda ne yapmamı önerirsiniz?
windows defender ve antivirüs programlarını devre dışı bırakıp deneHocam hâlâ aktif olan bi kişi varsa XiaomiADB açılmıyor bilgisayarda ne yapmamı önerirsiniz?
adres satırında her şeyi sil cmd yazHocam hâlâ aktif olan bi kişi varsa XiaomiADB açılmıyor bilgisayarda ne yapmamı önerirsiniz?
Recovery uygun değil anladığım kadariylaERROR: This rom cannot be installed, server code -> 2015, server message -> Couldn't verify update package. Update via USB instead.
Hocam buna benzer bir takım hatalar alıyorum en sonda da Installation of this rom via stock recovery is not allowed by Xiaomi bu yazıyor
ne yapmam lazımRecovery uygun değil anladığım kadariyla
Bootlosder kilidini kapatmissiniz bootloader kilidini açın MTK client ile yapılabilir işlemcinin neydine yapmam lazım
Hocam aynı sorunu mi flash ile rom yüklerken clean and lock seçili olarak rom yükleyen kişiler yaşamış telefonun bootlosder kilidi kapaliERROR: This rom cannot be installed, server code -> 2015, server message -> Couldn't verify update package. Update via USB instead.
Hocam buna benzer bir takım hatalar alıyorum en sonda da Installation of this rom via stock recovery is not allowed by Xiaomi bu yazıyor
malesef sd 665 var hocam çözümü yok mudurBootlosder kilidini kapatmissiniz bootloader kilidini açın MTK client ile yapılabilir işlemcinin neydi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam aynı sorunu mi flash ile rom yüklerken clean and lock seçili olarak rom yükleyen kişiler yaşamış telefonun bootlosder kilidi kapali