hayır
programları yükledim xiaomiadb programını açmaya çalıştığımda anında geri kapanıyor. ama rom indirmedim henüz, romu klasöre de atmadım. romsuz xiaomiadb programı açılmaz kapanıyor. romsuz yaptığım için mi?
2) bu arada bu işlemi yaparsam tamamen brick olabilir diye düşünüyorum.
3) bu arada ürün hakkında kısmında global yazıyordu ve telefon kaçak.
4) bu işlemleri stock rom ile yapabilir miyim?
5) global ve kaçak olan telefona global stock rom yüklersem sıkıntı olabilir mi? belki telefona gereken çin stock romu olabilir mi?
6) telefona uygun stock romu basıl bulabilirim? kaçak telefon ama global yazıyordu. çin stock rom mu yükleyeceğim yoksa global mi? ya da kaçak olup global görünüp çin olabilr mi telefon hakkında kısmında?
1) Hayır, xiaomiadb rom olmadan da açılmalı. Öncelikle bu sorunu çözmeniz gerekli. Cihazınızı recovery modunda bilgisayara bağladınız mı?
2) Evet olabilir kimse garanti veremez...
3) ?
4) Zaten stock romla yapmak zorundasınız.
5) Evet olabilir. Cihaz bilgisini vermemişsiniz.
6) Cihazınıza ait forum bölümünde mevcut. (Cihazınızı yazmadığınız için link veremiyorum)
Her şeyden de öte ADB ile bootloader kaldırmaya çalışmışsınız... En az bir gündür cihazınız bu halde, ilgili konuyu bulmuşsunuz fakat hala işlem yapmamış hatta tam olarak konuyu ve yorumları dahi okumamışsınız... Size verilen tavsiyeyi uygulamak yerine de daha fazla soru ile geliyorsunuz ancak hepsinin ve daha fazlasının cevabı hem konuda hem de forumda mevcut.
Belli ki araştırmayı ve uygulamayı pek sevmiyorsunuz. Araştırmadan işlem yapmanız halinde telefonunuza daha ciddi zararlar vermeniz çok daha büyük olasılık. Size daha büyük masraflar çıkartmadan bir telefoncuya götürün ve 10-15 dakikada ucuz bir şekilde cihazınızın problemi çözülsün, çok daha mantıklı olacaktır. Kendinize güveniyorsanız da öncelikle konuyu okuyun, işlemleri uygulayın ve sonuç alamazsanız destek talebinde bulunun.