Yardım Bootloader kilidi hatası.

yakhubx123

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
a
Cihazım
Note 13 Pro+
Konular
23
Merhaba, telefonum Redmi Note 13 Pro Plus 5G 16/512 yurtdışı. Telefona fake Hindistan rom yüklü, global sürüme geçmek için BL kilidini açmak istedim, ayarlardan OEM ve daha sonra da Mi kilit açmayı aktif ettim. Fakat sorun şu ki, Mi kilit açma kısmında hesap girmemi istemedi, direkt açıldı. Şu an BL açık gözükse de kapalı, Mi Unlock ile de denedim, Mi kilit açma kısmına hesap ekleyin diyor fakat hesap ekleyecek yer bile yok. Bug gibi birşey oldu, telefonu sıfırladım belki hatadır düzelir diye düzelmedi. 3-5 telefoncu gezdim, onlar da benden beter, konu hakkında hiç bir bilgileri yok. Bilirkişilerden yardım rica ediyorum.
Bu arada model numarası (23090RA98l) ve MIUI sürüm numarası (TNRINXM) ile arattığımda Note 13 Pro 5G çıkıyor, galiba Note 13 Pro romunu yüklemişler belki de hataya bu sebep oluyor bilemiyorum.

Ekli dosyalar

• IMG_20240516_194138.png
    IMG_20240516_194138.png
    40,1 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_20240518_043106.jpg
    IMG_20240518_043106.jpg
    80,1 KB · Görüntüleme: 15
Son düzenleme:

Burak Soysal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Mi 10T
Konular
34
Merhaba, telefonum Redmi Note 13 Pro Plus 5G 16/512 yurtdışı. Telefona fake Hindistan rom yüklü, global sürüme geçmek için BL kilidini açmak istedim, ayarlardan OEM ve daha sonra da Mi kilit açmayı aktif ettim. Fakat sorun şu ki, Mi kilit açma kısmında hesap girmemi istemedi, direkt açıldı. Şu an BL açık gözükse de kapalı, Mi Unlock ile de denedim, Mi kilit açma kısmına hesap ekleyin diyor fakat hesap ekleyecek yer bile yok. Bug gibi birşey oldu, telefonu sıfırladım belki hatadır düzelir diye düzelmedi. 3-5 telefoncu gezdim, onlar da benden beter, konu hakkında hiç bir bilgileri yok. Bilirkişilerden yardım rica ediyorum.
H.kadioglu

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Bu arada model numarası (23090RA98l) ve MIUI sürüm numarası (TNRINXM) ile arattığımda Note 13 Pro 5G çıkıyor, galiba Note 13 Pro romunu yüklemişler belki de hataya bu sebep oluyor bilemiyorum.
Server dan ücretli unlock gerekli

Hasanklc063

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi13pro plus
Konular
2
(Direnc+imei+resmi orj guncelleme alan rom =400tl ile 800 tl arasi)
Bu modelden bendede var bug da olmazsa bile bl. Kilidini suanda acamazsin sistem yukseltiliyor hatasi veriyor sanirsam serverleri kapatmislar yada sistemi guncelliyorlar ocak aylarinda bl kilidini acan olmus fakat sonrasinda bu islem hata vermis duzelir mi bilinmez duzelmezmi oda bilinmez fakat biraz arastirma yapip işinin ehli ve profesyonel birini bulup direnc vs islerini oradan yaptirman en mantikli yol budur bu yontemle hem kayit isini hemde yazilim isini cok daha ucuza hal edebilirsn bl kilit basvurusu duzelirse dee ucretsiz bi sekilde kendin yapabilirsn

Üst Alt