- Adım
- a
- Cihazım
- Note 13 Pro+
- Konular
- 23
Merhaba, telefonum Redmi Note 13 Pro Plus 5G 16/512 yurtdışı. Telefona fake Hindistan rom yüklü, global sürüme geçmek için BL kilidini açmak istedim, ayarlardan OEM ve daha sonra da Mi kilit açmayı aktif ettim. Fakat sorun şu ki, Mi kilit açma kısmında hesap girmemi istemedi, direkt açıldı. Şu an BL açık gözükse de kapalı, Mi Unlock ile de denedim, Mi kilit açma kısmına hesap ekleyin diyor fakat hesap ekleyecek yer bile yok. Bug gibi birşey oldu, telefonu sıfırladım belki hatadır düzelir diye düzelmedi. 3-5 telefoncu gezdim, onlar da benden beter, konu hakkında hiç bir bilgileri yok. Bilirkişilerden yardım rica ediyorum.
Bu arada model numarası (23090RA98l) ve MIUI sürüm numarası (TNRINXM) ile arattığımda Note 13 Pro 5G çıkıyor, galiba Note 13 Pro romunu yüklemişler belki de hataya bu sebep oluyor bilemiyorum.
Bu arada model numarası (23090RA98l) ve MIUI sürüm numarası (TNRINXM) ile arattığımda Note 13 Pro 5G çıkıyor, galiba Note 13 Pro romunu yüklemişler belki de hataya bu sebep oluyor bilemiyorum.
Ekli dosyalar
Son düzenleme: