Yardım Bootloader Kilidi Açma MIUI Unlock Status 10008 Hatası ve Çözümü

ticgiahboi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AHMET
Cihazım
mi note 3
Konular
6
iyi günler arkadaşlar ben blootloader ediyorum şimdi mi note 3 ancak 5 dk geçti %99 da kaldı bu işlem ne kadar sürer beklemelimiyim ? teşekkür şimdiden

Tenmu

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Tenmu
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
0
Arkadaşlar merhaba yeni redmi 5 plus cihazimla araniza katıldım. Bootloader kilidi acmak için kayıt yaptım 360 saat yani 15 gün bekleme süresi verdi. bu süreyi 3 gün soyleyenler var . Yani ben 3 gün yapabilme şansım nedir ?

Oyla:

mknci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Samsung
Konular
0
az önce xiaomitool u kurup nasıl birşey ona karıştırayım dedim. unlock butonu vardı tıkladım. klasik mi unlock programını açtı daha önce aktif değildi unlock butonu ilk kez aktif olduğunu gördüm tıkladım ancak resimdeki hatayı aldım.
Keşke banada 15 gün verse bende kurtulsam su dertten be hocam . Bildiğim kadariyla daha erken sürede onay mesajin gelir ama süreyi hizlandirabilecek birşey yapmak mümkün değil. Telefonu sifirladim yukarıda arkadaşın anlattığı gibi bende hala hata veriyor. Çözebilecek arkadaş varsa lütfen bana ulaşsın.

Mi Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Tenmu

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Tenmu
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
0
Keşke banada 15 gün verse bende kurtulsam su dertten be hocam . Bildiğim kadariyla daha erken sürede onay mesajin gelir ama süreyi hizlandirabilecek birşey yapmak mümkün değil. Telefonu sifirladim yukarıda arkadaşın anlattığı gibi bende hala hata veriyor. Çözebilecek arkadaş varsa lütfen bana ulaşsın.

Hocam burdaki vpnturbo uygulamasini indir cin vpn si ile mi unlock statusa gir sorun çözülür daha sonra fastboot ile unlock yapin

Oyla:

mertikotr

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mert Şentürk
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
2
Allah rızası için 80006 hatasının sorununu çözmemde yardım eder misiniz kafayı yemek üzereyim. 9.2.2.0 MIUI arayüz sürümünü kullanıyorum Developer sürümünü kuramıyorum. Sorun nasıl çözerim yardım edin lütfen

Oyla:

mknci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Samsung
Konular
0
Hocam burdaki vpnturbo uygulamasini indir cin vpn si ile mi unlock statusa gir sorun çözülür daha sonra fastboot ile unlock yapin
Malesef olmuyor hocam. Benimle ayni problemi yaşayan bir cok kisi var bu yontem ise yaramıyor

Oyla:

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
VPN ile denedim yine olmadı beta roma geçmeden başka çözüm varmı global rom dan memnunum çünkü

Oyla:

WaTCHMaN

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
WaTCHMaN
Cihazım
Mi Mix 2
Konular
35
çin dev romuna zaten geçtim üstat... daha sonra hesabımı aktif ettim... cihaz hesabımda bağlı görünmekte... ama geliştirici seçeneklerinden hesap ekle dedim zaman 2 dk. bekleyin hatası veriyor... vpn'lerin hepsini denedim olmadı... en son cihaz üzerindeki tarayıcıdan vpn ile mi Unlock sitesine başvurdum 10 gün dedi... daha sonra gece onay verilmiştir diye izin mesajı geldi ama... Unlock tool'dan yapınca başvuru yapın hatası vermekte...
aynı sorun bendede var ve senin yaptıklarının aynısını yaptım. Hem burda hemde başka bir forum sitesinde harfi harfine anlattım ama cevaplayan arkadaşlar bizim onların şunu yap bunu yap dedikleri yöntemleri denemediğimizi zannediyorlar.. Demekki bize öneri yapan arkadaşların başına daha önce bu tarz bir sıkıntı gelmemiş yada konu hakkında yüzde yüz bilgili değiller . Umarım bir çözüm yolu bulunur . 2 ay sonra telefonun imei si kapatılacak bi an önce bootlader açıp imei atmam gerek .

Oyla:

mertikotr

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mert Şentürk
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
2
aynı sorun bendede var ve senin yaptıklarının aynısını yaptım. Hem burda hemde başka bir forum sitesinde harfi harfine anlattım ama cevaplayan arkadaşlar bizim onların şunu yap bunu yap dedikleri yöntemleri denemediğimizi zannediyorlar.. Demekki bize öneri yapan arkadaşların başına daha önce bu tarz bir sıkıntı gelmemiş yada konu hakkında yüzde yüz bilgili değiller . Umarım bir çözüm yolu bulunur . 2 ay sonra telefonun imei si kapatılacak bi an önce bootlader açıp imei atmam gerek .

Dostum inan bende senin gibi aynı yöntemleri deneye deneye bir hal oldum kafayı yicem bir türlü olmuyor.

Oyla:

WaTCHMaN

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
WaTCHMaN
Cihazım
Mi Mix 2
Konular
35
xiaomi flash tool la china developer rom yükledim gene aynı . bootloader açılmıyor . geliştirici seçeneklerinden istek yollayınca sürekli aynı hatayı veriyor . bu da demek oluyor ki mevzu romla alakalı değil.

Oyla:

mertikotr

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mert Şentürk
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
2
xiaomi flash tool la china developer rom yükledim gene aynı . bootloader açılmıyor . geliştirici seçeneklerinden istek yollayınca sürekli aynı hatayı veriyor . bu da demek oluyor ki mevzu romla alakalı değil.

Sonunda benim halimden anlayan biri daha :)

Oyla:
Üst Alt