Yardım Bootloader Kilidi Açma MIUI Unlock Status 10008 Hatası ve Çözümü

ticgiahboi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AHMET
Cihazım
mi note 3
Konular
6
iyi günler arkadaşlar ben blootloader ediyorum şimdi mi note 3 ancak 5 dk geçti %99 da kaldı bu işlem ne kadar sürer beklemelimiyim ? teşekkür şimdiden

muyaepa

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ 5s
Konular
1
Açamazsını hocam. Şifre sıfırlama yapmanız lazım bunun içinde mail veya telefon numarası gereklidir.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam hiçbir yolumu yok yani ne yapıcam ben şimdi gitti 1300 tl o zaman.

Oyla:

gimmeluck

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ozan
Cihazım
mi5
Konular
41
Vpn uygulamaları deneyip sonuç anlamadıysanız global beta recovery romu Güncelleyici uygulamasıyla kurmayı deneyin hata alırsanız Xiaomi tool ile global beta romu kurup kilit açma kısmından MI hesap'ını aktif edip mi unlock ile kiliti açmayı deneyin, verdiği süre zarfını bekleyip sonra kilidi açabilirsiniz.
Hocam Mi NOTE 3 , 10008 hatası alıyorum unlock için.
VPN uygulamaları işe yaramadı.
şu an Global stabil son version yüklü,, bu nedele GLobal developer yükleyerek yapiyim dedim,
ancak en.miui sitesinde developer sürüm yok! sadece tek bir stabil sürüm var.ki şu an bedeki de böyle.

Başka ne yapabilirim? unlock için.

Oyla:

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Hocam Mi NOTE 3 , 10008 hatası alıyorum unlock için.
VPN uygulamaları işe yaramadı.
şu an Global stabil son version yüklü,, bu nedele GLobal developer yükleyerek yapiyim dedim,
ancak en.miui sitesinde developer sürüm yok! sadece tek bir stabil sürüm var.ki şu an bedeki de böyle.

Başka ne yapabilirim? unlock için.
Farklı vpn'leri deneyip sonuç anlamadıysanız Xiaomi tool uygulaması ile çin developer romu kurup MI hesap'ını cihazda eleştiripp bootloader kilidini açabilirsiniz kilidi açtıktan sonra istediğiniz romu kurabilirsiniz.

Oyla:

gimmeluck

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ozan
Cihazım
mi5
Konular
41
Farklı vpn'leri deneyip sonuç anlamadıysanız Xiaomi tool uygulaması ile çin developer romu kurup MI hesap'ını cihazda eleştiripp bootloader kilidini açabilirsiniz kilidi açtıktan sonra istediğiniz romu kurabilirsiniz.
hocam bu forumdan bi arkadaşın paylaştığı vpn_for_xiaomi_unlock.apk sını denedim çince bir uygulama,
onda da olmadı önce, uygulamanın ayarlarından smart mode yerine global mode diye bişiy seçip yine denedim oldu..

şimdi 72 saat süreyi başlattım yani.
teşekkürler
[doublepost=1517179707,1517179249][/doublepost]
hocam yakalamışken soriyim;
unlock twrp root ve EU rom yükliycem.
Telefon delta garantili, sıkıntı olur mu? tekrar global roma dönülür gerekirse o sorun değil,
ama unlock yaptıktan sonra geri dönüş yok, artık tel hep unlock çünkü.

Oyla:

Lopus

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
hocam bu forumdan bi arkadaşın paylaştığı vpn_for_xiaomi_unlock.apk sını denedim çince bir uygulama,
onda da olmadı önce, uygulamanın ayarlarından smart mode yerine global mode diye bişiy seçip yine denedim oldu..

şimdi 72 saat süreyi başlattım yani.
teşekkürler
[doublepost=1517179707,1517179249][/doublepost]
hocam yakalamışken soriyim;
unlock twrp root ve EU rom yükliycem.
Telefon delta garantili, sıkıntı olur mu? tekrar global roma dönülür gerekirse o sorun değil,
ama unlock yaptıktan sonra geri dönüş yok, artık tel hep unlock çünkü.
Cihazda kalıcı hasar vermediğiniz sürece root rom v.s kurarken garanti konusunda sıkıntı olmaz.

Oyla:

thspeed

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Turgay Haluk
Cihazım
MI 5
Konular
3
üstatlar size zahmet banada yardımcı olsanız... çin dev'deydim 10'larca vpn denedim yok... 2 dk bekleyin hatası veriyor.... ne yapacağım... delirdim... eskiden ne güzel açardım bootloader'ları :(
[doublepost=1517909101,1517826551][/doublepost]dün internetten eski düzen ile kaydı yaptım... gece mesaj'da geldi... ama halen Unlock programı ayarlardan kayıt olun hatası veriyor...?

Oyla:

Lopus

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
üstatlar size zahmet banada yardımcı olsanız... çin dev'deydim 10'larca vpn denedim yok... 2 dk bekleyin hatası veriyor.... ne yapacağım... delirdim... eskiden ne güzel açardım bootloader'ları :(
[doublepost=1517909101,1517826551][/doublepost]dün internetten eski düzen ile kaydı yaptım... gece mesaj'da geldi... ama halen Unlock programı ayarlardan kayıt olun hatası veriyor...?
Bootloader kilidini açmak için başvuru yaptınızmı? Yaptıysanız mi unlock ekranından görüntü atabilirmisiniz.

Oyla:

thspeed

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Turgay Haluk
Cihazım
MI 5
Konular
3
telefondan yapamadım halen 2 dk. bekleyin demekte... vpn'ler işe yaramayınca... bende tarayıcı üzerinden eski method ile başvuru yaptım...
10 gün dedi... sonra gece 2'de onay mesajı geldi.... sabah kalktım Unlock etmeye çalıştığımda hesap eklememişsiniz diye hata verdi... halen...
[doublepost=1517927604,1517927008][/doublepost]hata bu ama mesajım geldi... izin verildi diye...

Ekli dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    54 KB · Görüntüleme: 54
Oyla:

Lopus

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
telefondan yapamadım halen 2 dk. bekleyin demekte... vpn'ler işe yaramayınca... bende tarayıcı üzerinden eski method ile başvuru yaptım...
10 gün dedi... sonra gece 2'de onay mesajı geldi.... sabah kalktım Unlock etmeye çalıştığımda hesap eklememişsiniz diye hata verdi... halen...
[doublepost=1517927604,1517927008][/doublepost]hata bu ama mesajım geldi... izin verildi diye...
Telefonun geliştici seçeneklerinden MI hesap'ınızı cihazla eşleştirmeniz lazım,xiaomi tool ile developer rom kurup MI hesap'ını cihazla eşleştirmeyi deneyin.

Oyla:

thspeed

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Turgay Haluk
Cihazım
MI 5
Konular
3
çin dev romuna zaten geçtim üstat... daha sonra hesabımı aktif ettim... cihaz hesabımda bağlı görünmekte... ama geliştirici seçeneklerinden hesap ekle dedim zaman 2 dk. bekleyin hatası veriyor... vpn'lerin hepsini denedim olmadı... en son cihaz üzerindeki tarayıcıdan vpn ile mi Unlock sitesine başvurdum 10 gün dedi... daha sonra gece onay verilmiştir diye izin mesajı geldi ama... Unlock tool'dan yapınca başvuru yapın hatası vermekte...

Oyla:
Üst Alt