Yardım Bootloader Kapalı Note 9S Repair

euonur

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
onur
Cihazım
note9 pro
Konular
28
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miu12
Telefon Modeli
Note 9s
Bootloader Kilidi
Kapalı
Note 9S Cihazımın malum numaraları kayıt dışı.. o yüzden kilit başvurusu yapamıyorum.. Bl kapalı iken malum işlemi nasıl yapabilirim. (dft pro programım var)

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Hocam doğru mu anladım bt kapalı cihazda 2 imeida süresini doldurdu diyelim bt kilitini açabiliyormusunuz ?
Böyle bir şey demedim. Geçici şebeke işlemi yapılır ortalama 2 aylık geçici şebeke verilir, başvuru yapılıp bootloader kilidi açılır..

Oyla:

M.Sami

Xiaomi Mİ 11 - 12/256 Special Edition
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Mİ 11
Meslek
IT
Konular
7
gezmenize gerek yok aynı işlemi bekleyen cihazınız varsa toplam fiyatınızın 7/1 ine ben yapıyorum zaten geçici kayıt sistemimiz mevcut.. Şimdiden iyi gezmeler lafınıza istinaden de şu atasözünü söylemeden geçemeyeceğim. 'akılsız başı yol Kocatırmış' bu bahsettiğiniz geçici kayıt işlemi100 tl bizde şuanda..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

euonur hocam geçici kayıt sistemi mevcut Ücretli Onarımlar bu linkten ulaşırsanız yardımcı oluruz..
mi 11 redmi not 10 redmi not 10 pro mi 11 lite :D yapcanmı :)
ayrıca ben şaka ile karışık yazdım mesajımı bu kadar kızmana gerek yokdu :)

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
mi 11 redmi not 10 redmi not 10 pro mi 11 lite :D yapcanmı :)
ayrıca ben şaka ile karışık yazdım mesajımı bu kadar kızmana gerek yokdu :)
Şakayı, her hangi bir cümleyi, cümlenin içindeki iğnelemeyi, inceden laf koyar hallerini felan seçip ayıklayabilecek yaştayız hocam. Yazdığınız yazının ana fikri zaten 'şimdiden iyi gezmeler' yazısından anlaşılıyor :) Bahsettiğiniz cihazların konuyla alakası nedir? ilk cevabı ben vermişim ve geçici şebekesiz bu işin olmayacağı söylemişim. Dikkatli okusanız ve hemen laf sokmaya çalışma moduna geçmeseniz benim olmaz dan kastım EDL den mi yoksa şebeke ilemi anlardınız. yine de Şaka olarak yazdıysanız tabiki bende özür dilerim sadece şakadan ibarettir yazdıklarım.. iyi forumlar..

Oyla:

M.Sami

Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Mİ 11
Meslek
IT
Konular
7
Şakayı, her hangi bir cümleyi, cümlenin içindeki iğnelemeyi, inceden laf koyar hallerini felan seçip ayıklayabilecek yaştayız hocam. Yazdığınız yazının ana fikri zaten 'şimdiden iyi gezmeler' yazısından anlaşılıyor :) Bahsettiğiniz cihazların konuyla alakası nedir? ilk cevabı ben vermişim ve geçici şebekesiz bu işin olmayacağı söylemişim. Dikkatli okusanız ve hemen laf sokmaya çalışma moduna geçmeseniz benim olmaz dan kastım EDL den mi yoksa şebeke ilemi anlardınız. yine de Şaka olarak yazdıysanız tabiki bende özür dilerim sadece şakadan ibarettir yazdıklarım.. iyi forumlar..
hocam gülücük bırakdım başka çözümü yok diye kesinlikle laf sokmadım ki benim öyle bir karakterim yok.
sizi kırdımsa özürdilerim sadece arkadaşa yol gösterdim bende mecbur öyle yapıcam.biletin alıp KKTC gidip Pasaport kayıt yaptırmak zorundayım.

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
hocam gülücük bırakdım başka çözümü yok diye kesinlikle laf sokmadım ki benim öyle bir karakterim yok.
sizi kırdımsa özürdilerim sadece arkadaşa yol gösterdim bende mecbur öyle yapıcam.biletin alıp KKTC gidip Pasaport kayıt yaptırmak zorundayım.
estağfurullah sıkıntı yok durum anlaşıldı hocam samimiyetinize inanıyorum. acele etmeyin mi 11 için. 4+4 + geçici şebeke işlemiyle yaklaşık 1 yıl kazanırsınız o zamana kadar çıkar bir şeyler. en kötü donanımsal müdahale ile olacak bu cihazlar..

Oyla:

M.Sami

Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Mİ 11
Meslek
IT
Konular
7
estağfurullah sıkıntı yok durum anlaşıldı hocam samimiyetinize inanıyorum. acele etmeyin mi 11 için. 4+4 + geçici şebeke işlemiyle yaklaşık 1 yıl kazanırsınız o zamana kadar çıkar bir şeyler. en kötü donanımsal müdahale ile olacak bu cihazlar..
aynen ondan etmiyorum şuanda 1 simkart yuvası 60 gün az süresi kaldı daha 2 ye geçmedim
birde moralim bozulma sebebi imza cihaz ben 8888 tl aldım bir kaç duyum aldım bu cihaz 8/256 versiyon 10 bin tl satılcak yani pasaport kayıt + uçak otel derken 3 bin tl geçeçek bir anlamı kalmıyor. sırf bu yüzden eşime telefon redmi not 10 pro 8/128 4 bin tl garantili almak zorunda kaldım.

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
aynen ondan etmiyorum şuanda 1 simkart yuvası 60 gün az süresi kaldı daha 2 ye geçmedim
birde moralim bozulma sebebi imza cihaz ben 8888 tl aldım bir kaç duyum aldım bu cihaz 8/256 versiyon 10 bin tl satılcak yani pasaport kayıt + uçak otel derken 3 bin tl geçeçek bir anlamı kalmıyor. sırf bu yüzden eşime telefon redmi not 10 pro 8/128 4 bin tl garantili almak zorunda kaldım.
kayıt çıkarsa yine kardasınız. Çıkmazsa zarar olmuş..

Oyla:

M.Sami

Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Mİ 11
Meslek
IT
Konular
7
kayıt çıkarsa yine kardasınız. Çıkmazsa zarar olmuş..
aynen durum öyle ama ümitimi yitirme başladım RPA (Tam emin değilim ismi ) bir kilit gelmiş bu kiliti kırılamıyor ondan twrp kurulamıyor. inş çözülür ama çok zor 5 ay geçdi çıksa şimdiye çıkardı mi 10 2 ay dolmadan çıkdı not 8 daha tr gelmeden çıkdı not 9 keza öyle.

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
aynen durum öyle ama ümitimi yitirme başladım RPA (Tam emin değilim ismi ) bir kilit gelmiş bu kiliti kırılamıyor ondan twrp kurulamıyor. inş çözülür ama çok zor 5 ay geçdi çıksa şimdiye çıkardı mi 10 2 ay dolmadan çıkdı not 8 daha tr gelmeden çıkdı not 9 keza öyle.
bahsettiğiniz rsa kilidi twrp kurmaya engel bir durum değil.. Farklı mevzu. Zaten twrp illaki şart değil çıkmasa bile olur biz onu twrp siz de rootlarız :) çoğu cihaza twrp kurmuyoruz bile uyumsuz olduğu için note 8, note 10 lite vb..

Oyla:

M.Sami

Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Mİ 11
Meslek
IT
Konular
7
bahsettiğiniz rsa kilidi twrp kurmaya engel bir durum değil.. Farklı mevzu. Zaten twrp illaki şart değil çıkmasa bile olur biz onu twrp siz de rootlarız :) çoğu cihaza twrp kurmuyoruz bile uyumsuz olduğu için note 8, note 10 lite vb..
peki sorun nedir ? hocam sizce ?
RSA olau nedir ve sadece 2021 cihazlardamı oldu ?

Oyla:
Üst Alt