Soru Bootloader İle Neler Yapabilirim

matillakoc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Atilla
Cihazım
RedmiNote6Pro+4
Konular
28
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
10.3.3.0
Telefon Modeli
Redmi note 6 pro
Bootloader Kilidi
Açık
Bootloader kilidini Google kamera yüklemek için açmıştım 2 ay önce. Peki onun dışında başka neler yapabilirim?

Alabama

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ata
Cihazım
LeEcoLe Pro3
Konular
0
Cihazın pili eskimiş olabilir. Pil istatistiklerini ve ekran süresini atar mısınız ? Hatta yeni konu açarak sorununuzu bildirin deneyimi olan herkes yardımcı olabilir.

hocam cihazı sıfırladım baştan kuruldu..çoğunlukla uyanık kalma süresi ekran açık süresini geçiyor.tüm pil performan ayarlarını yaptım arka planda sürekli alışweriş yapıyor sanırım..miui 10 nun sürekli telefondan birşeyler çekiyor gibi bir hisse kapılıyorum ..çnk istek dışı reklamlar hangi yerleşik uygulamasına bakarsanız var onlarıda önerileri kapa dememe rağmen çoğunlukla reklam hala var..açıkcası miui 9 denemek istiyorum,cihaz 2 yıllık ve pil performansınıda bu şekilde deneyeceğim ..bootloader kapalı şekilde miui 9 a geçebilirmiyim.

Oyla:

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
hocam cihazı sıfırladım baştan kuruldu..çoğunlukla uyanık kalma süresi ekran açık süresini geçiyor.tüm pil performan ayarlarını yaptım arka planda sürekli alışweriş yapıyor sanırım..miui 10 nun sürekli telefondan birşeyler çekiyor gibi bir hisse kapılıyorum ..çnk istek dışı reklamlar hangi yerleşik uygulamasına bakarsanız var onlarıda önerileri kapa dememe rağmen çoğunlukla reklam hala var..açıkcası miui 9 denemek istiyorum,cihaz 2 yıllık ve pil performansınıda bu şekilde deneyeceğim ..bootloader kapalı şekilde miui 9 a geçebilirmiyim.
Bildiğim kadarıyla ARB yok o cihazda fakat araştırma yapmanız lazım forumda ARB kontrol konusu mevcut. Sürüm düşürmek (downgrade) için BL kilidini açın MiFlash ile istediğiniz sürümü kurarsınız.

Ek;BL kilidini açıp EU veya MIROOM gibi custom romlara geçebilirsiniz gereksiz uygulamalar, reklamlar vs gibi sorunlarla uğraşmaz ekstra bir kaç özellik kazanırsınız.

Oyla:

Aybin.Kilic

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aybin Kılıç
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Elektrik Teknisyen
Konular
10
Merhaba benim telefon mi Max 2 , durduk yere (güncelleme oldu mu bilmiyorum) telefonun kendi müzik çaları aşırı yavaşladı . Oyunlar sağlam ama müziklerin yavaş yüklenmesi canımı sıktı

Snaptube Full :

Al sana ilaç gibi apk. Kendim kullanıyorum her cihazımda. Video indir , mp3 indir. Video izle , mp3 dinle. Muhteşem bir şey.

Oyla:

tugruldonmez1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ertuğrul
Cihazım
Mi Note 3
Konular
2
Merhaba beyler bir sorum olucaktı. Şuan güncel Global stabil rom kullanıyorum. Bootloader kilidimi açıp EU Roma geçek istiyorum. Bootloader kilidimi ilk defa açıcam. Hemen açılır mı yoksa bekletir mi bir kaç gün? Bootloader açmışken twrp + root atmayı düşünüyorum fakat banka uygulamalarını falan kullanıyorum sıkıntı yaratır mı? Hesaplar patlamasın sonra :) Sizden geri dönüş aldıktan sonra hareket edicem. İyi forumlar

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Merhaba beyler bir sorum olucaktı. Şuan güncel Global stabil rom kullanıyorum. Bootloader kilidimi açıp EU Roma geçek istiyorum. Bootloader kilidimi ilk defa açıcam. Hemen açılır mı yoksa bekletir mi bir kaç gün? Bootloader açmışken twrp + root atmayı düşünüyorum fakat banka uygulamalarını falan kullanıyorum sıkıntı yaratır mı? Hesaplar patlamasın sonra :) Sizden geri dönüş aldıktan sonra hareket edicem. İyi forumlar

Hemen açılmaz size bir süre verecek o süre sonunda açılır, banka vs uygulamarından bir sıkıntı olmaz sadece uygulama cihazınız rootlu vs der devam deyip girersiniz..

Hesabınızı patlatmaları için sizin BL açıp,root yapmanızı beklemezler haha--

Oyla:

tugruldonmez1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ertuğrul
Cihazım
Mi Note 3
Konular
2
Hemen açılmaz size bir süre verecek o süre sonunda açılır, banka vs uygulamarından bir sıkıntı olmaz sadece uygulama cihazınız rootlu vs der devam deyip girersiniz..

Hesabınızı patlatmaları için sizin BL açıp,root yapmanızı beklemezler haha--

Haklısınız valla haha-- Teşekkürler hocam

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Oyla:

Alabama

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ata
Cihazım
LeEcoLe Pro3
Konular
0
Bildiğim kadarıyla ARB yok o cihazda fakat araştırma yapmanız lazım forumda ARB kontrol konusu mevcut. Sürüm düşürmek (downgrade) için BL kilidini açın MiFlash ile istediğiniz sürümü kurarsınız.

Ek;BL kilidini açıp EU veya MIROOM gibi custom romlara geçebilirsiniz gereksiz uygulamalar, reklamlar vs gibi sorunlarla uğraşmaz ekstra bir kaç özellik kazanırsınız.
hocam cvp için çok tşk ederim peki dediğim gibi cihaz yurtdışı imei konusunda sıkıntı olurmu.

Oyla:

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
hocam cvp için çok tşk ederim peki dediğim gibi cihaz yurtdışı imei konusunda sıkıntı olurmu.
Resmi yollarla kayıtlıysa bir sorun olmaz ama malum yol ile kayıtlıysa, IMEI uçabilir de uçmayabilir de. Snapdragon işlemcili cihazlarda uçması biraz zor ama kesin bir şey söylemek istemem.

Oyla:

Berat Tezer

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berat Tezer
Cihazım
Xiaomi Mi Max 2
Meslek
Okuyor
Konular
4
Merhaba ben yeni katıldım foruma , stabil rom filan ne oluyor açıklar mısınız lütfen , ayrıca bende root atmak istiyorum PC üzerinden mi yapmalıyım illa?

Oyla:
Üst Alt