Soru Bootloader İle Neler Yapabilirim

matillakoc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Atilla
Cihazım
RedmiNote6Pro+4
Konular
28
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
10.3.3.0
Telefon Modeli
Redmi note 6 pro
Bootloader Kilidi
Açık
Bootloader kilidini Google kamera yüklemek için açmıştım 2 ay önce. Peki onun dışında başka neler yapabilirim?

matillakoc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Atilla
Cihazım
RedmiNote6Pro+4
Konular
28
Saymakla bitmez :) cihazı isteğiniz gibi özelleştirebilir isteğiniz romu atablir. Ses yükseltme fps yükseltme xposedi kullanabilirsiniz uzar gider

Tek seferlik twpr kuruyorum ses arttırma uygulaması var dolby atmos diye onu kurmak istediğim bu gün yükledim ziple ekrana geldi ama dur duruluyor sürekli tavsiye edeceğiniz ses yükseltme uygulaması var mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Telefonum için yararlı olucak uygulamalar söylerseniz sevinirim

Birde dolby atmos yükledim açılmıyor onuda geri kaldıramıyorum ne yapmam lazım bilgisi olan var mı

Oyla:

Amed

Freedom Of Thought
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
İphone X- Mi 6
Meslek
Muimi
Konular
18
Tek seferlik twpr kuruyorum ses arttırma uygulaması var dolby atmos diye onu kurmak istediğim bu gün yükledim ziple ekrana geldi ama dur duruluyor sürekli tavsiye edeceğiniz ses yükseltme uygulaması var mı

Telefonum için yararlı olucak uygulamalar söylerseniz sevinirim

Birde dolby atmos yükledim açılmıyor onuda geri kaldıramıyorum ne yapmam lazım bilgisi olan var mı
Forumda birkaç sürüm var mi6da kullandığım vardı Dolby sorunsuz sizin cihaza olur mu bilmiyorum. Hangi cihazı kuullanıyor iseniz kendi bölümüne girip bakın derim cihazınıza uygun modlar mevcut olur. Mi 6 için kamera modülü gcam icin mödüller ve xposed kullanıyorum. Kısayollar oluşturmak isterseniz xposedi tavsiye ederim ayrıca kendine özgü birçok modül mevcut

Oyla:

matillakoc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Atilla
Cihazım
RedmiNote6Pro+4
Konular
28
Forumda birkaç sürüm var mi6da kullandığım vardı Dolby sorunsuz sizin cihaza olur mu bilmiyorum. Hangi cihazı kuullanıyor iseniz kendi bölümüne girip bakın derim cihazınıza uygun modlar mevcut olur. Mi 6 için kamera modülü gcam icin mödüller ve xposed kullanıyorum. Kısayollar oluşturmak isterseniz xposedi tavsiye ederim ayrıca kendine özgü birçok modül mevcut

Google kamera kurucaktım ama ne yazıkki onuda kuramıyorum. Twpr şifre istiyordu şimdi artık şifre istemiyor ama genede kuramıyorum

Oyla:

Berat Tezer

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berat Tezer
Cihazım
Xiaomi Mi Max 2
Meslek
Okuyor
Konular
4
Dedikleriniz tam olarak ne için?

Oyla:

Amed

Freedom Of Thought
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
İphone X- Mi 6
Meslek
Muimi
Konular
18
Dedikleriniz tam olarak ne için?
Xposed edge ile ekranın istediğiniz yerine uzun basma cift tıklama aşağı yukarı kaydırma ile kısayol ataması yapabilir uygulamaları uyutabilir uyutulan uygulamaları aktifleştirebilir, acılır menü ekleyebilir veya xposed modülleri ile Youtube Instagram gibi platformlarda video indirme işleri yapablir
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

WSM Tools / Xposed Modülleri

Magisk Modülleri forumda paylaşılan modüller
Ayrıca Google'dan da xposed ve magisk modülleri die arama yapabilirsiniz.

Son düzenleme:
Oyla:

Alabama

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ata
Cihazım
LeEcoLe Pro3
Konular
0
S.A arkadaşlar...sizden bilgilendirme isteyecektim cvp yazarsanız memnun olurum..cihazım mi note 2 dışardan gelme ve miui 10 yüklü.cihazı bir hevesle aldım fakat gördümki 4100 ma pili hunharca harcıyor ve cihaz yer yer menüler arası kasılıyor ve antutudan 90 bin-100 bin puan alıyor.belki diyeceksinizki arkaplanda çalışan uygulama vardır ondandır diye ama sıfırlama sonrası bile pili fena sömürüyor ve kasılmalar var kısaca cihazım stabil çalışmıyor.sorum şu arkadaşlar dönülebiliniyorsa miui 9'a dönsem sorunum düzelirmi..düzelir derseniz BL kilidim kapalı halde geri dönüş yapılabiliniyormu ve en önemlisi imei sorunu oluşurmu..yol yöntem gösterirseniz sevinirim.cvp için şimdiden tşk ederim.saygılar.

Oyla:

NEVZAT71

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
NEVZAT
Cihazım
mi 6 128 GB
Konular
1
mi 6 kullanıcısıyım yeni Pie güncellemesi Klavye yi görünmez moda aldı kullanamıyorum Android Oreo ya nasıl geri döneceğiz usb gözükmüyor klavye çalışmıyor ACİL Yardım edin lütfen

Oyla:

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
S.A arkadaşlar...sizden bilgilendirme isteyecektim cvp yazarsanız memnun olurum..cihazım mi note 2 dışardan gelme ve miui 10 yüklü.cihazı bir hevesle aldım fakat gördümki 4100 ma pili hunharca harcıyor ve cihaz yer yer menüler arası kasılıyor ve antutudan 90 bin-100 bin puan alıyor.belki diyeceksinizki arkaplanda çalışan uygulama vardır ondandır diye ama sıfırlama sonrası bile pili fena sömürüyor ve kasılmalar var kısaca cihazım stabil çalışmıyor.sorum şu arkadaşlar dönülebiliniyorsa miui 9'a dönsem sorunum düzelirmi..düzelir derseniz BL kilidim kapalı halde geri dönüş yapılabiliniyormu ve en önemlisi imei sorunu oluşurmu..yol yöntem gösterirseniz sevinirim.cvp için şimdiden tşk ederim.saygılar.
Cihazın pili eskimiş olabilir. Pil istatistiklerini ve ekran süresini atar mısınız ? Hatta yeni konu açarak sorununuzu bildirin deneyimi olan herkes yardımcı olabilir.

Oyla:

Kadima

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
Mekatronik Müh.
Konular
11
Bootloader ile sadece 'Aç' , 'Kapa' yaparsınız :D
Ama twrp, magisk, xposed ile neredeyse istediğiniz her şeyi yapabilirsiniz :)

Oyla:
Üst Alt