İmkansız demeyelim hocam ama gerçekten her hangi bir teknikerin bununla uğraşacağına ihtimal vermiyorum.
Evet knox, drm key vb. sistemler bulunmuyor fakat bildiğiniz üzere bottoloader kilidi açılırken geliştirici seçeneklerinden cihaz ve hesap eşleştiriliyoruz. Bu noktada eşleştirme sonucunda hesabınız ile bağlanan cihazınız Xiaomi tarafındna kayıt altına alınıyor. Unlock aracı ile kilit açıldığında da cihazın bootloader kilidinin açıldığı tespit ediliyor ve açık cihazlar Xiaomi tarafından kayıt altında tutuluyor ancak söylediğim gibi her hangi bir teknikerin girip de kontrol edeceğine ihtimal vermiyorum açıkçası. Sizin deneyiminiz de bu durumu doğruluyor. Bir hoparlör değişimi için her hangi bir tekniker girip kontrol etmekle zaman harcamayacaktır. Aynı sürede zaten değişimi yapıyor, hiç kimse tekrar tekrar uğraşmak istemez.
Özetle sonuç olarak 3 saniyede antistatik eldiven giymeye bile üşenen, bu nedenle ceza alan adamlar bunlar, kim girip her gelen cihazın hesabını falan kontrol edecek sonra onarıma başlayacak
Düzeltme : Şimdi tekrar okuyunca fark ettim, hiç bir cihaz kontrol edilmez gibi anlaşılabilir bunlar. Yazdıklarım sadece bootloader kilidi tekrar kapatılan cihazlar için geçerli. Açılışta kilit açıldı yazıyorsa ya da fastboot üzerinden true görünüyorsa direk garanti dışı bırakılacaktır.