Yardım Bootloader açma

pervasiz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hasan
Cihazım
xiaomi
Konular
16
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miroom 9.12.12
Telefon Modeli
Redmi Note 7
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar. Elimde mi9t var. Arkadaşlar şebeke görmeyen telefonun bootloader kilidini nasıl açarız. Kilit başvurusu için mobil veri ile eşleştirmek gerekiyor fakat cihaz şebeke görmediği için eşleştiremiyoruz. Fikri olan var mıdır?

pervasiz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hasan
Cihazım
xiaomi
Konular
16
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Zenex le görüştüm de o da haklı olarak kendi cihaz yazılım masrafları sebebiyle ücretli destek sunabileceğini belirtti ve ücret de sadece bootloader kilidi için bayağı bir yüksek. Ben kendi yapabileceğimiz bir şey var mı diye öğrenmek istiyorum. Box gibi zımbırtılar olmadan

Oyla:

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Zenex le görüştüm de o da haklı olarak kendi cihaz yazılım masrafları sebebiyle ücretli destek sunabileceğini belirtti ve ücret de sadece bootloader kilidi için bayağı bir yüksek. Ben kendi yapabileceğimiz bir şey var mı diye öğrenmek istiyorum. Box gibi zımbırtılar olmadan
Bootloader açmak için mobil veri sinyali şart acmak için. Diğer türlü box ve yetkili hesap harici işlem çok zor.

Oyla:

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
Bootloader açmak için mobil veri sinyali şart acmak için. Diğer türlü box ve yetkili hesap harici işlem çok zor.
+1 o Zenx hocamın dedigi ücrette zaten box ve yetkili hesap ucretidir. Sadece yetkili hesap ücreti bildiğim kadarıyla 90-100 lora arasında.

Oyla:
Üst Alt