Yardım Bootloader açarken sorun yaşamamak adına soruyorum.

Caparzo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Süleyman
Cihazım
Redmi 5
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilmiyorum
Telefon Modeli
Poco f2 pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Herkese merhaba,
Poco f2pro cihazımın bootloader kilidini açmak için 15 gün önce işlem yaptım lakin 15 günlük süre verdi ve bugün o süre doldu. Bugün yeniden deneyeceğim ama kafama takılan bir durum var. Bu 15 günlük sürede telefonun senkronizasyonu ve telefonumu bul uygulması kapalıydı. Şimdi bu durum 15 günlük süremi etkiler mi ? Bl kilidi açmadan evvel bunları açıp mi hesabından yedek almam gerekir mi ? Yeniden süre vermesi benim için sıkıntı oluşturur bu nedenle konu ile ilgili yardımlarınızı bekliyorum.
GÜNCELLEME :

Poco F2 Pro telefonum için BL kilidi açma işlemini gerçekleştirmek istediğimde 15 gün saat beklemem gerektiğini söyledi unlock tool, 15 gün sonra bugün saat dolduğunda yeniden denediğimde ise 10 gün daha süre verdi. Telefonda bir sıfırlama, güncelleme, derin temizlik, tarama, sim çıkartma vb. gibi işlemler yapılmadı ama yinede süre verdi. Acaba normal midir ? Bu durumu başka yaşayanlar var mı ? 10 gün sonra yeniden süre verir mi ? Nasıl bir yol izlemeliyim sizce ?

Son düzenleme:

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
Herkese merhaba,
Poco f2pro cihazımın bootloader kilidini açmak için 15 gün önce işlem yaptım lakin 15 günlük süre verdi ve bugün o süre doldu. Bugün yeniden deneyeceğim ama kafama takılan bir durum var. Bu 15 günlük sürede telefonun senkronizasyonu ve telefonumu bul uygulması kapalıydı. Şimdi bu durum 15 günlük süremi etkiler mi ? Bl kilidi açmadan evvel bunları açıp mi hesabından yedek almam gerekir mi ? Yeniden süre vermesi benim için sıkıntı oluşturur bu nedenle konu ile ilgili yardımlarınızı bekliyorum.
Güncelleme veya sıfırlama yapmadıysanız büyük ihtimalle açılacaktır.
Bootloader kilidi açıldığında cihaz sıfırlanacağı için yedek alma size bağlıdır.

Oyla:

Caparzo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Süleyman
Cihazım
Redmi 5
Konular
2
Hocam
Güncelleme veya sıfırlama yapmadıysanız büyük ihtimalle açılacaktır.
Bootloader kilidi açıldığında cihaz sıfırlanacağı için yedek alma size bağlıdır.
Senkronizasyon ve cihazı bulu açıp mı deneyeyim peki ? İlginiz için sağolun.

Oyla:

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
Çok teşekkürler öğleden sonra deneyeceğim umarım sıkıntısız açabilirim. Tekrarsüre vermez inşallah.
Güncelleme, sıfırlama falan yapmadıysanız, hattınızı çıkartmadıysanız tekrar süre vermeye bilir.

Oyla:

Caparzo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Süleyman
Cihazım
Redmi 5
Konular
2
Güncelleme, sıfırlama falan yapmadıysanız, hattınızı çıkartmadıysanız tekrar süre vermeye bilir.
Maalesef yeniden süre verdi, herhangi bir şey yapılmadı ama anlayamıyorum. 10 gün verdi bu seferde böyle tekrar süre vermesi normal mi acaba ?

Oyla:

serkan_esk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Sagit
Konular
9