Yardım Bootloader açarken sorun yaşamamak adına soruyorum.

Caparzo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Süleyman
Cihazım
Redmi 5
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilmiyorum
Telefon Modeli
Poco f2 pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Herkese merhaba,
Poco f2pro cihazımın bootloader kilidini açmak için 15 gün önce işlem yaptım lakin 15 günlük süre verdi ve bugün o süre doldu. Bugün yeniden deneyeceğim ama kafama takılan bir durum var. Bu 15 günlük sürede telefonun senkronizasyonu ve telefonumu bul uygulması kapalıydı. Şimdi bu durum 15 günlük süremi etkiler mi ? Bl kilidi açmadan evvel bunları açıp mi hesabından yedek almam gerekir mi ? Yeniden süre vermesi benim için sıkıntı oluşturur bu nedenle konu ile ilgili yardımlarınızı bekliyorum.
GÜNCELLEME :

Poco F2 Pro telefonum için BL kilidi açma işlemini gerçekleştirmek istediğimde 15 gün saat beklemem gerektiğini söyledi unlock tool, 15 gün sonra bugün saat dolduğunda yeniden denediğimde ise 10 gün daha süre verdi. Telefonda bir sıfırlama, güncelleme, derin temizlik, tarama, sim çıkartma vb. gibi işlemler yapılmadı ama yinede süre verdi. Acaba normal midir ? Bu durumu başka yaşayanlar var mı ? 10 gün sonra yeniden süre verir mi ? Nasıl bir yol izlemeliyim sizce ?

Son düzenleme:

telliogullarI

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recovery
Cihazım
note 8 pro
Konular
14
2. Sefere acilacaktir, yalniz mi hesabindan cikis yapmayin, sifirlama vb islemleri yapmayin sure gelince telefonu baglayip acabilirsiniz.

Oyla:

Caparzo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Süleyman
Cihazım
Redmi 5
Konular
2
2. Sefere acilacaktir, yalniz mi hesabindan cikis yapmayin, sifirlama vb islemleri yapmayin sure gelince telefonu baglayip acabilirsiniz.
Hiçbirini yapmadık, 2. sefer denedik olmadı şuan 3. seferi bekleyeceğiz 10 gün.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Poco F2 Pro telefonum için BL kilidi açma işlemini gerçekleştirmek istediğimde 15 gün saat beklemem gerektiğini söyledi unlock tool 15 gün sonra bugün saat dolduğunda yeniden denediğimde ise 10 gün daha süre verdi. Telefonda bir sıfırlama, güncelleme, derin temizlik, tarama, sim çıkartma vb. gibi işlemler yapılmadı ama yinede süre verdi. Acaba normal midir ? Bu durumu başka yaşayanlar var mı ? 10 gün sonra yeniden süre verir mi ? Nasıl bir yol izlemeliyim sizce ?

Oyla:

telliogullarI

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recovery
Cihazım
note 8 pro
Konular
14
Hiçbirini yapmadık, 2. sefer denedik olmadı şuan 3. seferi bekleyeceğiz 10 gün.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Poco F2 Pro telefonum için BL kilidi açma işlemini gerçekleştirmek istediğimde 15 gün saat beklemem gerektiğini söyledi unlock tool 15 gün sonra bugün saat dolduğunda yeniden denediğimde ise 10 gün daha süre verdi. Telefonda bir sıfırlama, güncelleme, derin temizlik, tarama, sim çıkartma vb. gibi işlemler yapılmadı ama yinede süre verdi. Acaba normal midir ? Bu durumu başka yaşayanlar var mı ? 10 gün sonra yeniden süre verir mi ? Nasıl bir yol izlemeliyim sizce ?
Hocam xiaomi tool v2 var, o programi kurun bolgeyi chine olarak secin vpn bulursaniz vpn cinde acin sonra bu program ile kilit acma islemine gidiniz . detayli bir sekilde ogrenip yapmanizi tavsiye ederim
Bu programlla dedigim yontem denenerek kisa surede kilit actigini soyleyenler oldu.

Oyla:

Caparzo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Süleyman
Cihazım
Redmi 5
Konular
2
Hocam xiaomi tool v2 var, o programi kurun bolgeyi chine olarak secin vpn bulursaniz vpn cinde acin sonra bu program ile kilit acma islemine gidiniz . detayli bir sekilde ogrenip yapmanizi tavsiye ederim
Bu programlla dedigim yontem denenerek kisa surede kilit actigini soyleyenler oldu.
Teşekkürler, Konu ile ilgili forumda pek bilgi göremedim doyurucu bir başlık var ise yönlendirebilir misiniz ?

Oyla:

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
Teşekkürler, Konu ile ilgili forumda pek bilgi göremedim doyurucu bir başlık var ise yönlendirebilir misiniz ?

Arama butonunu kullanalım.

Oyla:

exatonix

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Exa
Cihazım
RDM Note 6 Pro
Meslek
Öğretmen,Şair
Konular
0
yi akşamlar;
yurt dışında aldığım xiaomi mi 10 pro 12 256 model çin versiyonu aldım yanlız bunun kilidini kapatıp formatlayıp orjinal çin sürümüne döndü tekrar unlock yapmak istedim mi hesabı açtım yanlız 3 kere bana 7 gün süre verdi acaba olacak mı yada ne yapmam laazım teşekkürler?

Oyla:
Üst Alt