Soru Boot.img

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
V11.0.6.0PGGMIXM
Telefon Modeli
Redmi Note 8 Pro
Bootloader Kilidi
Açık
Hocalarım selamlar.Bir konuyu gerçekten çok merak ettim ve sormak istedim.Bir kişi diyelim ki rom flashlayacak cmd üzerinden ve tüm || bloklarını sildi(yani eğer bir işlem olmazsa hata verirse yok sayıp alta geçecek)ve hiç bir şey flashlanmadan boot.img silindi ve fastboot reboot oldu.Cihaza ne olur?İlla ki yetkili hesap ile yazılım atılması mı gerekir veya kişinin arka kapak açma durumlarına falan mı başvurması gerekir?Yoksa bir yöntem ile hem mtk hem snapdragon da fastboot geçme yöntemi var mıdır?

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Snapdragon cihazların fastboot u aboot partisyon yönetir. Boot silinse dahi çoğu model fastboot a girmeye devam edecektir. Mtk larda ise boot silindiğinde eğer önyükleme dosyası içerisinde boot verisi bulunmuyor ise cihaz mtk port açacaktır veya logo gösterecektir sadece.

Oyla:

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
Snapdragon cihazların fastboot u aboot partisyon yönetir. Boot silinse dahi çoğu model fastboot a girmeye devam edecektir. Mtk larda ise boot silindiğinde eğer önyükleme dosyası içerisinde boot verisi bulunmuyor ise cihaz mtk port açacaktır veya logo gösterecektir sadece.
Hocam az önce denedim.Bizde ekran gelmiyor fakat ses kısma+güç ile tek titreşim geliyor,sonra kabloyu bağlayınca uzun titreşim geliyor ve Android Bootloader Interface olarak görünüyor

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Hocam az önce denedim.Bizde ekran gelmiyor fakat ses kısma+güç ile tek titreşim geliyor,sonra kabloyu bağlayınca uzun titreşim geliyor ve Android Bootloader Interface olarak görünüyor
Fastboot a giriyor cihaz hocam full rom atın geçin :)

Oyla:

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
Fastboot a giriyor cihaz hocam full rom atın geçin :)
Hocam önceden olmuştu merak ettim denedim hard brick önlemi alarak.Aynen bu şekilde geçiyor.Yakında forumda bunun için konu bile hazırlayabilirim :)

Oyla:
Üst Alt