Merhabalar. Direkt konuya girmek istiyorum. Çünkü bu sorun ile baya bir uğraştım ve zaman kaybettim. Daha fazla zaman kaybetmeden sizlere de aktarmak istiyorum. Bunu Bonusflaş üzerinden anlatacağım. Çünkü sorun yaşadığım tek bankacılık uygulaması buydu. Her girişimde SMS geliyordu telefona ve ben bunu istemiyordum. Diğer uygulamalar üzerinde deneyebilirsiniz.
Öncelikle bu yöntemi eğer diğer yöntemleri deneyip olumsuz sonuç aldıysanız denemenizi öneririm. Ya da ilk olarak bunu deneyebilirsiniz. Herhangi bir sorun ile karşılaşmadım. Sadece ben bu yöntemle çözebildim. Tercih size kalmış. Başlıyoruz.
Safetynet'inizin geçtiğini, Magisk Hide kısmından Play Store, Play Hizmetleri ve Bonusflaş'ı gizlediğinizi, Magisk Manager uygulamasını gizleyerek başka bir uygulama olarak gösterdiğinizi varsayıyorum. Unutmayın Selinux ise Enforcing olmalı. En azından bende böyleydi. Eğer bütün bunlar tam değilse yorum olarak belirtin. Tam ise o halde başlayalım.
İlk olarak Magisk Reposu'ndan Riru'yu indirip kuruyoruz ve yeniden başlatıyoruz.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bu sefer
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Riru MomoHider'ı indiriyoruz ve dahili depolamadan modülümüzü ekleyip kuruyoruz. Tabiki yeniden başlatıyoruz.
Son olarak
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
uygulamasını indiriyoruz. İndirdikten sonra terminale girip "
su" komutu ile root izni veriyoruz. Ardından sırayla tek tek şu komutları veriyoruz.
touch /data/adb/modules/riru_momohider/config/isolated
touch /data/adb/modules/riru_momohider/config/setns
touch /data/adb/modules/riru_momohider/config/app_zygote_magic
touch /data/adb/modules/riru_momohider/config/initrc
Bütün komutları yazdıktan sonra yeniden başlatıyoruz. Hayırlı olsun.
NOT: Yeniden başlattıktan sonra banka uygulamasının verilerini temizlemeniz önerilir.
VİDEO
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız