Soru Bölgeyi Hindistan yapsam güncelleme alabilirmiyim?

hayallerimikaplr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
hayal
Cihazım
mi 5
Konular
13
Bölge yi Hindistan yapsak güncellesek sorun olurmu

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
telefonu fabrika ayarlarına döndürsem, yedekleme ve güncelleme için farklı bir şey yapmama gerek var mı
Telefonu fabrika ayarlarına döndürdüğünüzde sonradan yüklediğiniz tüm programlar ve yaptığınız ayarlar silinecektir.Ayarlar>Ek ayarlar>Ydekle ve sıfırla>Yerel yedekler kısmından telefonunuzu dahili hafızaya yedekleyebilir ve daha sonra geri yükleyebilirsiniz,Eski uygulamalar ve ayarlar yüklenecektir telefonunuza.Aynı zamanda tüm resim,müzik ve dosyalarınızı bilgisayara yedeklemenizi tavsiye ederim.Eğer internet kotanızda sorun yok ise Mi hesabı>Mi cloud>Cihazı yedekle seçeneği ile yedekleme yaparsanız geri yüklemede daha az sorun yaşarsınız. Ben Mi cloud seçeneğini kullanıyorum şahsen tavsiyem onu kullanmanız,ayrıca resimlerinizi,rehber ve mesajlarınız gibi diğer tüm yedeklemeleri mi cloud ile yapabilirsiniz.

Oyla:

Ice_h

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
DAVUT
Cihazım
Mİ 5
Konular
0
Telefonu fabrika ayarlarına döndürdüğünüzde sonradan yüklediğiniz tüm programlar ve yaptığınız ayarlar silinecektir.Ayarlar>Ek ayarlar>Ydekle ve sıfırla>Yerel yedekler kısmından telefonunuzu dahili hafızaya yedekleyebilir ve daha sonra geri yükleyebilirsiniz,Eski uygulamalar ve ayarlar yüklenecektir telefonunuza.Aynı zamanda tüm resim,müzik ve dosyalarınızı bilgisayara yedeklemenizi tavsiye ederim.Eğer internet kotanızda sorun yok ise Mi hesabı>Mi cloud>Cihazı yedekle seçeneği ile yedekleme yaparsanız geri yüklemede daha az sorun yaşarsınız. Ben Mi cloud seçeneğini kullanıyorum şahsen tavsiyem onu kullanmanız,ayrıca resimlerinizi,rehber ve mesajlarınız gibi diğer tüm yedeklemeleri mi cloud ile yapabilirsiniz.
çok teşekkür ederim, kolay gelsin.

Oyla:

Barth

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Can
Cihazım
Lg G3
Konular
2
Redmi note 4x e güncelleme geldi mi aynı şekilde yapsak olur mu ?

Oyla:

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
Redmi note 4x e güncelleme geldi mi aynı şekilde yapsak olur mu ?
Hocam güncelleme geldiğinde bişey yapmanıza gerek yok sadece güncellmeyi indirip yüklemeniz yeterli ayarlarınız ve uygulamalarınız aynı kalır.

Oyla:

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
Hocam güncelleme geldiğinde normalde herkese geliyor ama mi5 lerde geç gelme durumu olmuştu o yüzden bölgeyi hindistan yapıyorlardı.Eğer güncelleme yayınlanır da size gelmez ise o zaman denersiniz.

Oyla:

Barth

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Can
Cihazım
Lg G3
Konular
2
Hocam güncelleme geldiğinde normalde herkese geliyor ama mi5 lerde geç gelme durumu olmuştu o yüzden bölgeyi hindistan yapıyorlardı.Eğer güncelleme yayınlanır da size gelmez ise o zaman denersiniz.
Tamamdır hocam teşekkür ederim

Oyla:
Üst Alt