- Adım
- Serdar
- Cihazım
- Pro note 12 5G
- Konular
- 2
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- MIUI 14.0.3.2 Smomıxn global
- Telefon Modeli
- Redmi Note 12 Pro 5G
- Bootloader Kilidi
- Bilmiyorum
Merhaba
Redmi Note 12 Pro 5G 14.0.3.2global kullanıcısıyım.
Daha önce iOS kullanıyordum araca Bluetooth ile bağlandığımda müzik ses seviyesi oldukça iyiydi. Şimdi bunla bağlandığımda ses seviyesi oldukça düşük. Bağlandığımda yanlış hatırlamıyorsam scb yazıyor. Aynı şekilde Bluetooth kulaklık ile bağlandığımda da seviye çok düşük kulaklık markası anker r50i bunda da acc yazıyor. Başka telefona bağlanınca ses fark edilir düzeyde yükseliyor.
YouTube dan *# li bir kod girip ses seviyesini 160 yaptım ama hiç bir fark olmadı kaydettimi diye tekrar baktım kaydetmiş.
Uygulama yükleyip denedim ses yükseliyor ama çok çok kötü oluyor.
Sizden ricam Bluetooth ses seviyesini kalitesi bozulmadan nasıl yükseltirim.
Teşekkürler.
Redmi Note 12 Pro 5G 14.0.3.2global kullanıcısıyım.
Daha önce iOS kullanıyordum araca Bluetooth ile bağlandığımda müzik ses seviyesi oldukça iyiydi. Şimdi bunla bağlandığımda ses seviyesi oldukça düşük. Bağlandığımda yanlış hatırlamıyorsam scb yazıyor. Aynı şekilde Bluetooth kulaklık ile bağlandığımda da seviye çok düşük kulaklık markası anker r50i bunda da acc yazıyor. Başka telefona bağlanınca ses fark edilir düzeyde yükseliyor.
YouTube dan *# li bir kod girip ses seviyesini 160 yaptım ama hiç bir fark olmadı kaydettimi diye tekrar baktım kaydetmiş.
Uygulama yükleyip denedim ses yükseliyor ama çok çok kötü oluyor.
Sizden ricam Bluetooth ses seviyesini kalitesi bozulmadan nasıl yükseltirim.
Teşekkürler.