Yardım Bluetooth kulaklık performansı

ganjair

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
baran deniz
Cihazım
mi8
Konular
33
Merhabalar. Bu gün kendime bluetooth bir kulaklık aldım ama performansı beni hiç memnun etmedi. Kardeşimin s7 edge telefonunda deniyorum canavar gibi ses veriyor ama benim mi 8 telefonumda istediğim verimi alamıyorum. Bu konuyla ilgili ne yapabilirim. Telefonum rootlu değil fikirleriniz bekliyorum.

aktan1453

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Konular
15
Merhabalar. Bu gün kendime bluetooth bir kulaklık aldım ama performansı beni hiç memnun etmedi. Kardeşimin s7 edge telefonunda deniyorum canavar gibi ses veriyor ama benim mi 8 telefonumda istediğim verimi alamıyorum. Bu konuyla ilgili ne yapabilirim. Telefonum rootlu değil fikirleriniz bekliyorum.
benim bir konu vardı yine sizlerede söyleyeyim ilk başta ayarlara girip telefon hakkında kısmına basmanız lazım ordan MIUI sürümünün üstüne tıklıyoruz geliştirici olmamız gerekiyor çünkü ardından ek ayarlar kısmına giriyoruz orada geliştirici seçenekleri var ona basıyoruz ardından aşağıda mutlak sesi devre dışı bırak butonu var ona basıp kulaklığın bağlantısını kesiyoruz yeniden eşleştirme yapıyoruz muhtemelen seste fazlasıyla artış olucaktir hayırlı forumlar dilerim

Oyla:

ganjair

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
baran deniz
Cihazım
mi8
Konular
33
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
benim bir konu vardı yine sizlerede söyleyeyim ilk başta ayarlara girip telefon hakkında kısmına basmanız lazım ordan MIUI sürümünün üstüne tıklıyoruz geliştirici olmamız gerekiyor çünkü ardından ek ayarlar kısmına giriyoruz orada geliştirici seçenekleri var ona basıyoruz ardından aşağıda mutlak sesi devre dışı bırak butonu var ona basıp kulaklığın bağlantısını kesiyoruz yeniden eşleştirme yapıyoruz muhtemelen seste fazlasıyla artış olucaktir hayırlı forumlar dilerim
hala cok yetersiz

Oyla:

aktan1453

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Konular
15
hala cok yetersiz
mutlak sesi devre dışı bırakıp baştan kurulum yaptiysaniz hala devam ediyorsa telefona bi reset çekip baştan yapın belki sizde kapanıp açılınca yaptığınız ayarlar kaydediliyordur

Oyla:

faramir86us

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doruk
Cihazım
Mi 5
Konular
7
Benim de mi8 var eu beta kullanıyorum. Benim de Bluetooth kulaklıkta mikrofon performansı ile ilgili sorunum var. Kendi telefonumda rezalet kötü giderken ses, eşimin veya diğer telefonlarda çok iyi mikrofon performansı var. Bizim telefonda mi sorun var anlamadım.

Oyla:

djfarukk

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
IT Uzmanı
Konular
13
Poweramp yükleyip ekolayzır ayarında bas ve tizi seçin farkı hissedersiniz

Oyla:

ganjair

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
baran deniz
Cihazım
mi8
Konular
33
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
burada ki ayarları degistiremiyorum belki bunlar çözer işimi

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-02-06-22-38-14-878_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2020-02-06-22-38-14-878_com.android.settings.jpg
    328,7 KB · Görüntüleme: 144
Oyla:

Jeansque

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Selami
Cihazım
xiaomi mi 8
Konular
8
Ben Mi 8 ile bir seneden fazladır QYC M1 Pro kullanıyorum. Oldukça memnunum, tek bir gün sıkıntı yaşamadım. Belki de hem telefonda hem de kulaklıkta aptx hd teknolojisi olduğu içindir.

Oyla:

faramir86us

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doruk
Cihazım
Mi 5
Konular
7
Ben Mi 8 ile bir seneden fazladır QYC M1 Pro kullanıyorum. Oldukça memnunum, tek bir gün sıkıntı yaşamadım. Belki de hem telefonda hem de kulaklıkta aptx hd teknolojisi olduğu içindir.
Hem ondandır hem de kablolu Bluetooth kulaklıklar görüşme kalitesi açısından daha avantajlı.

Oyla:

Alaka

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
veysel
Cihazım
mi 8
Konular
19
Bende aynı konudan muzdaribim. Airpods 2 kulaklığımı kullanamıyorum. Ses çok az geliyor. Başka telefonlarda canavar gibi mi8 de çok kötü. Yok mu bir çözümü bunun?

Oyla:
Üst Alt