- Adım
- Dobroutro
- Cihazım
- Xiaomi
- Meslek
- Akademisyen
- Konular
- 27
Greeshan Rom sizin Temalardan yanaTeşekkürler hocam, sizde rezerve edin o zaman.![]()
Greeshan Rom sizin Temalardan yanaTeşekkürler hocam, sizde rezerve edin o zaman.![]()
TeşekkürMerhaba arkadaşlar
Beğenilen ve sevilen Blue Time teması, 3. Parti hatası verdiği için yükleyemeyen kullanıcılarımız için "Temalar Uygulaması" üzerinden yükleme şansı doğmuştur. Aşağıdaki linkten indirebilir veya Temalar uygulamasında arama kısmına
"Ottoman / Blue / Time / miuiturkiye"
yazarak ulaşabilirsiniz. Uygulama üzerinden Temayı indirdikten sonra yorum yapmayı ve bol yıldız vermeyi unutmayalım
Güle güle kullanmanız temennisi ile
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
miui 10.degil mısınız hocamBu sorun neden oluyor global beta rom yüklü mi8?Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Kullandığınız rom ile ilgili bir sorun hocam, başka bir arama yaptığınızda aynı sonucu alıyorsunuz değil mi?Bu sorun neden oluyor global beta rom yüklü mi8?Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Sevindim hocamGreeshan Rom sizin Temalardan yana..Çünkü 3Gün Önce Grey Temayı Yükledim ve geri dönüşü olmadı.Bugün zaten Blue Time için sorun yoktu..Tekrar elinize sağlık..Teşekkürler...
Rica ederim...Sevindim hocamŞans işte
Tekrar teşekkür ederim.