- Adım
- Ahmet
- Cihazım
- Mi 9T Pro
- Konular
- 127
Teşekkür ederim hocam güle güle kullanınelinize sağlık hocam gercekten güzel tema
Teşekkür ederim hocam güle güle kullanınelinize sağlık hocam gercekten güzel tema
Kullanımı nasıl hocam?My themer ile yükledim beta mıuı 10 dayım tuhaf ama yüklendi gayette düzgün çalışıyor şuan
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler güle güle kullanın hocam.Elinize sağlık teşekkürler.
Temalar/temayı özelleştir/ana ekranelinize sağlık, bu ana ekran düzenini nerden ayarlıyoruz acaba
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
anladım 3. partı hatası aldığım için editorsle yapıyorum teşekkürler cevap içinTemalar/temayı özelleştir/ana ekran![]()
Bildirim çubuğunu atarmisin resmiMy themer ile yükledim beta mıuı 10 dayım tuhaf ama yüklendi gayette düzgün çalışıyor şuan
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam yükledikten sonra Stock temaya dönmüyor muanladım 3. partı hatası aldığım için editorsle yapıyorum teşekkürler cevap için
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hocam yazı tipi ve duvar kağıdından başka bi işe yaramadı bendeHocam yükledikten sonra Stock temaya dönmüyor mu