Teşekkür ederim hocam güle güle kullanıneline sağlık hocam güzel bir çalışma devamını bekliyoruz
Google Play bir iki uygulama var hocam onları deneyiniz isterseniz. Ya da daha önceki mesajlarında yazdığım gibi yapmanız gerekiyor.Global romlara yüklenmiyor ise ne yapabiliriz?
Uyumlu hocam ama yazdığım gibi 3. Parti uygulama yüklenemezsiniz diye hata verebilir. Tema mağazasına yükledim yayınlanınca forumda paylaşırım. Takipte kalınHocam mi6 stabile uyumlumu
Hocam bunlar benim temayı onaylamıcak gibi duruyo sizin linki beklemedeyim.mağazada 10 la uyumlu tema bulamadım bilgisi olan link paylaşabilirmiTeşekkür ederim hocam güle güle kullanın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Google Play bir iki uygulama var hocam onları deneyiniz isterseniz. Ya da daha önceki mesajlarında yazdığım gibi yapmanız gerekiyor.
Uyumlu hocam ama yazdığım gibi 3. Parti uygulama yüklenemezsiniz diye hata verebilir. Tema mağazasına yükledim yayınlanınca forumda paylaşırım. Takipte kalın![]()
Peki teşekkürler hocam daha kullanmak nasip olmadı ama yinede elinize sağlıkTeşekkür ederim hocam güle güle kullanın
Google Play bir iki uygulama var hocam onları deneyiniz isterseniz. Ya da daha önceki mesajlarında yazdığım gibi yapmanız gerekiyor.
Uyumlu hocam ama yazdığım gibi 3. Parti uygulama yüklenemezsiniz diye hata verebilir. Tema mağazasına yükledim yayınlanınca forumda paylaşırım. Takipte kalın![]()
Şu an için yok hocam maalesef.Hocam bunlar benim temayı onaylamıcak gibi duruyo sizin linki beklemedeyim.mağazada 10 la uyumlu tema bulamadım bilgisi olan link paylaşabilirmi
Güle güle kullanın hocam.Peki teşekkürler hocam daha kullanmak nasip olmadı ama yinede elinize sağlık
Yükledim çok hoş olmuş tebrikler
hocam bende desinger oldum anca yükleyecek tema bulamıyorum yardımcı olma şansınız varmı acaba?Elinize sağlık hocam .Tema yükledim siteye onay çıkarsa inşallah severek kullanıcağım bir tema olmuş
Valla hocam beni xiaomi kötü yola itti miu forumdan indirdiğim tema içeriğini değiştirip geri iade yaptım, yerlersehocam bende desinger oldum anca yükleyecek tema bulamıyorum yardımcı olma şansınız varmı acaba?
bende bu forumdan indirip içeriğini değiştirdim ama yemediler red geldiValla hocam beni xiaomi kötü yola itti miu forumdan indirdiğim tema içeriğini değiştirip geri iade yaptım, yerlerse![]()
Tamamdır , muhtemelen red yerim bende.Hayır benim designer olma gibi çabam yokki alt tarafı istediğim temayı kurabilmek işkence resmen.Temayıda geçtim yazıtipini bile seçtirmiyorbende bu forumdan indirip içeriğini değiştirdim ama yemediler red geldişayet kabul olursa bi msj atarsanız sevinirim
Aynen öyle harbidenTamamdır , muhtemelen red yerim bende.Hayır benim designer olma gibi çabam yokki alt tarafı istediğim temayı kurabilmek işkence resmen.Temayıda geçtim yazıtipini bile seçtirmiyor