Tema Blue Ring (Tema Markette Yayında) Ottoman

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Hocam hani arkadaşı forumdan atmaya falan kalkarsınız da... 8=)giggle~~haha--
Sebepsiz yere kimseyi atmayız hocam, burası özgür bir forum sınırları ve Forum Kurallarını dikkat ettiği sürece :)

MRYGZ

Yağız
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yağız
Cihazım
Mi 6
Konular
21
Kimin başına şimdiye kadar bir şey gelmiş ki? Kimseyi beğenmeye/yüklemeye/kullanmaya zorlamıyoruz...ayrıca herkesin zevkleri ve beğenileri aynı olmak zorunda değil, olmasın da zaten8=)8-|

Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk

:D ya ben o "başıma bişey gelmiyecekse" kısmını latife olarak söyledim :) o tür imalarda bulunmadım yani. yanlış anlaşıldıysam affola Ottoman Skorpi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam hani arkadaşı forumdan atmaya falan kalkarsınız da... 8=)giggle~~haha--

hahaha :D aynen tam da bu yüzden :D

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
:D ya ben o "başıma bişey gelmiyecekse" kısmını latife olarak söyledim :) o tür imalarda bulunmadım yani. yanlış anlaşıldıysam affola Ottoman Skorpi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hahaha :D aynen tam da bu yüzden :D
Şimdi sorun çözüldü hocam, iyi uçuşlar haha--haha--haha--

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
43
Sebepsiz yere kimseyi atmayız hocam, burası özgür bir forum sınırları ve Forum Kurallarını dikkat ettiği sürece :)
İroni yapmaya çalıştım sayın hocam. Malumunuz forumda bugünlerde trolden geçilmiyor da....facepalm~~

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
291

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
43
Forum kurallarımız belli...keyfe göre kimse bugüne kadar forumdan uzaklaştırılmamıştır hocam

Forum kurallarına riayet etmekte ne kadar hassas olduğumu sizde iyi bilirsiniz sayın hocam. Yazdıklarım bir yerlere mesaj olarak algılanmasın lütfen. Lakin eğer samimi fikrimi soracak olursanız forum üzerinde çok ciddi ve kapsamlı bir temizlik olması gerektiğini düşünenlerdenim. Alâkasız şekilde vara yoğa yorum yazan, üstüne vazife olmadığı halde ona buna sataşan, emek hırsızlığını başarı gibi pazarlayıp üstelik bunu marifet sayan, bunu yaparken de kendine yandaş toplayan, basit bir bildirim sorununu çözmekten aciz kalıp kendisine yol gösterenlere ukalalık yapan ve hatta o yardımsever insanları fanboylukla itham eden....En nihayetinde de forum kurallarını kendilerine hatırlatmak mecburiyetinde kalan kıymetli yöneticilere ( af buyurun ) kıt akıllarıyla nasihat vermeye kalkanlar....
Listeyi istediğiniz gibi uzatabilirsiniz. Son zamanlarda sayısı iyice artan günün moda deyimiyle bu trol sürüsünün forumun ahenk ve bütünlüğünü bozduğunu düşünmekteyim. Lakin takdir yine de siz kıymetli yönetici dostlarımızın insiyatifindedir....
Konu denk geldiği için sizin vasıtanızla düşüncelerimi belirtmek istedim. Bizler için emek ve zaman harcayarak fevkalâde işler çıkaran sayın Ottoman hocamın konusunu kirlettiğim için de kendisinden özür dilerim....

Son düzenleme:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
291
Sayın Koçara hocam, dediklerinizin altına bende müsadenizle teşekkürlerimle birlikte imzamı atmak istiyorum

Üst Alt