- Adım
- Burak KOCA
- Cihazım
- Xiaomi Mi6
- Konular
- 4
Bir sonraki temaya İnşallahBağımlılık yapıyor aynen hocam
![]()
Peki hocam teşekkürler
Bir sonraki temaya İnşallahBağımlılık yapıyor aynen hocam
![]()
Kısayollar 6*3 olarak düzenlendi hocamPeki hocam teşekkürler6*3'e alışında; 5*3 ikon sırasında; ikonlar arasındaki boşluk çok fazla görünüyor gözüme
![]()
Kısayollar 6*3 olarak düzenlendi hocam![]()
Rica ederim hocam, güle güle kullanınÇok teşekkürler hocam sizide uğraştırdım, emeklerinize sağlık![]()
Teşekkür ederim Harun. Mavi asil renk nede olsa devamemeğine sağlık abi maviye devam her zaman ki gibi
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tsk guzel emeğine saglıkBlue Mix2
Çok sevilen Blue Mix temasının, 2. versiyonu. Farklı düzeltmeler ve yenilikler yapılmıştır. Güle güle kullanmanız dileğiyle.
Yapılan değişiklikler:
- Arama menüsü
- Mesaj menüsü
- Ayarlar menüsü
- Dosya uygulaması
- Saat uygulaması
- Temalar uygulaması
- Yeni ikonlar
- Yeni saat widget
- Statusbar XL modu
- MIUI Türkiye açılış animasyonu
- Yeni yazı tipi
- Kısayollar 6*3 olarak düzenlendi
- ve daha fazlası...
İyi forumlar
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Teşekkür ederim hocam. Mavinin tüm tonları asildirElinize sağlık hocam gayet güzel tema olmuş. Lacivert ton renkler hariç(oldum olası sevemedim bu rengi)özellikle iconlar çok güzel
![]()
Eyvallah hocam. Güle güle kullan.Eline, emeğine sağlık hocam...![]()
Teşekkür ederim hocam.Tsk guzel emeğine saglık
hocam bu bildirim çubuğunda ki bayrağı nasıl ekledinizBlue Mix2
Çok sevilen Blue Mix temasının, 2. versiyonu. Farklı düzeltmeler ve yenilikler yapılmıştır. Güle güle kullanmanız dileğiyle.
Yapılan değişiklikler:
- Arama menüsü
- Mesaj menüsü
- Ayarlar menüsü
- Dosya uygulaması
- Saat uygulaması
- Temalar uygulaması
- Yeni ikonlar
- Yeni saat widget
- Statusbar XL modu
- MIUI Türkiye açılış animasyonu
- Yeni yazı tipi
- Kısayollar 6*3 olarak düzenlendi
- ve daha fazlası...
İyi forumlar
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.