Teşekkür ederim hocam. Başlangıç için aşağıdaki linke göz atabilirsiniz.xiaomi note 3 telefon hocam yeni geldi miui 9 stabil cin.romu birde aksine global olmadigindan ingilizce kullaniyorum ondan dolayi theme kismindan ice aktarma diye secenek bile.bulamam.galiba tsk ama cvp lariniz icin
Aynen geç oldu ama isimde güzelmişGeç kaldım sanırım bir öneri de benden "mavi çığlık"
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şu an tekrar denedim bir sıkıntı yok hocam. Siz Theme Editor" ile mi aktarıyorsunuz?Hocam bu arada temayı indirim yüklemek isteğinde tema yüklenmiyor null diye hata veriyor. İlk defa karşılaştım böyle bir hata ile bilginiz olsun
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam son iki güncellemede artık "Theme Editor" çalışmıyor maalesef. Bunu Lopus hocam konusunda belirtmişti. Eski yüklediğiniz temalarda sıkıntı yok ama yeni yükleme yapacağınız temalarda sıkıntı oluyor.Hocam elinize sağlık ama ben 3. Parti hatası aldım hemde miui theme editör ile yükledim şuan miui 9 son gelen betadayım sizce problem nedir diğer temaları yüklerken sıkıntı olmuyor
Sayın Otto_man üstadım, ben 3.parti hatası almadan ve Theme editör kullanmaksızın çok rahat yükledim....Hocam son iki güncellemede artık "Theme Editor" çalışmıyor maalesef. Bunu Lopus hocam konusunda belirtmişti. Eski yüklediğiniz temalarda sıkıntı yok ama yeni yükleme yapacağınız temalarda sıkıntı oluyor.![]()
Teşekkür ederim hocam arkadaşlara duyurulurSayın Otto_man üstadım, ben 3.parti hatası almadan ve Theme editör kullanmaksızın çok rahat yükledim....
Bende ki rom'dan olsa gerek....Mi Globe'nin gözünü seveyim ben![]()
Teşekkürler hocam. Aşağıdaki linklere göz atabilirsinizTema tek kelime ile harika. Eline emeğine sağlık kardeşim. Temanın bir de koyu versiyonu olsa tadından yenmezdi aslında...
Eyvallah hocam güle kullanınHocam valla müthişsiniz bu tema da diğerleri gibi harika ellerinize sağlık![]()