Hala bekliyoruz hocam bilgin olsunAz kaldı hocam bir iki eksiği var ondan sonra yayında.![]()
Hocam farklı bir tarayıcı üzerinden dener misiniz, bir sorun görünmüyor.Beyler dosyayı indiremiyorum ne Tapatalk dan ne de siteden sorun nedir acaba?
Hocam bir kaç güne yayınlayacağım. Şu an farklı projeler üzerinde çalışıyoruz.Hala bekliyoruz hocam bilgin olsun
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tema adı yok hocam, isim olarak blue mix yazınca da yine hata alıyorum..Hatayı ss atabilir misiniz hocam?
Bir kaç temada bu hata ile karşılaştım hocam. Miui9 uyumlu olduklarını düşünüyordum fakat güncelleme sonrası yine aynı temalarda hatalar alıyorum. Sürekli olmayan bir durum ve silip tekrar yükleme yapmam dahi fayda etmedi..Sadece bu temada mı yapıyor, farklı bir tema indirin hocam birde onu deneyin.
Theme editor sanırım hata veriyor biliyorum son güncellemeden sonra. Bununla ilgili bir durum olabilir.Bir kaç temada bu hata ile karşılaştım hocam. Miui9 uyumlu olduklarını düşünüyordum fakat güncelleme sonrası yine aynı temalarda hatalar alıyorum. Sürekli olmayan bir durum ve silip tekrar yükleme yapmam dahi fayda etmedi..
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi