Benim telefon da magic üzerinden, dolby atmos yükleyip yeniden başlatınca netlik kazandı. Böyle de güzelİlginç hocam, temayı varsayılana alın ve temayı tekrar uygulayın.
İlginç hocam, güzelse sorun yok o desenizeBenim telefon da magic üzerinden, dolby atmos yükleyip yeniden başlatınca netlik kazandı. Böyle de güzel
O görsel bana ait değil hocam, sistem üzerinden yapılan test görseli ama miui kendi klavyesi olabilir
Üst mesajlarda bununla ilgili yöntem yazıldı hocam, onlara göz atabilir misiniz.Whatsapp uzerindende aciyorum bolgede degistiriyorum ama olmuyor nedense. Aga baglanilamiyor hatasi aliyorum. Mi 6 Global Stabil 9.2.2.0
Kullandığınız rom ile ilgili bir durum hocam. Aynı şekilde bir arkadaşımızda da vardı yeni güncelleme ile düzeldi.Hocam kilit ekran bildirimi geliyor ama ekranın üstünde küçücük görünüyor ve karanlık oluyor arka plan buna bir el atsanız ama tema cidden çok güzel olmuşResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Global 10.0.6 kullanıyorum sorun olması normal mi?Kullandığınız rom ile ilgili bir durum hocam. Aynı şekilde bir arkadaşımızda da vardı yeni güncelleme ile düzeldi.