Teşekkürler hocam güzel sözleriniz için. İnşallah devamElinize emeğinize sağlık hocam. Tema mağazasında adınızı ve çalışmalarınızı görmek gerçekten gurur verici.
Devamını diliyorum. Kolay gelsin
Teşekkürler hocam farklılık iyidirBölgeyi hindistan yapınca göründü tema. Elinize sağlık renk seçimleri iconlar ayarlar menüsü şarj yeri filan harika olmuş bu işi çok iyi yapıyorsunuz. Önceki tema da klasörleri arkası flu şekilde idi bulanıktı ios ta olduğu gibi güzel oluyordu o bunda kaldırmışsınız.
SMS, WhatsApp uygulamalarındaki arka plana renklere arka planlara ve şarj göstergesinin görünüşüne arka bayıldımTeşekkürler hocam farklılık iyidir
Teşekkürler hocam uzun sürmesinin sebebi hep bunlar işteSMS, WhatsApp uygulamalarındaki arka plana renklere arka planlara ve şarj göstergesinin görünüşüne arka bayıldım
Böyle süper temalar olacak sa bekleriz süresi hiç önemli değil kilit ekranındaki saat stili nereden değişiyorTeşekkürler hocam uzun sürmesinin sebebi hep bunlar işte
Buraya yazmanız bile yetti hocam çok teşekkür ederimTema mağazası baştan aşağıya çöp dolu telefonu aldım alalı orijinal teması dışında tema kullanmadım marketten baktım o kadar temaya hiçbirini beğenmedim taaki siz temalarınızı paylaşana kadar uzun süredir sizin temalarınızı kullanıyorum bu tema hepsinden ayrı güzel olmuş nice temalara diyelim. 5 yıldız verdim yorum yaptım uzun yorum yapıcam ama izin vermiyor.