Yardım Block OTA nedir?

KralTotem

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert Köse
Cihazım
Redmi 4X
Konular
4
Merhaba arkadaşlar. Ben bugün global MIUI Forum da Redmi 4X için 9.2.3.0 sürümünü indirip kurdum. Bi rom nightly. Fakat dosyada block ota yaziyordu bu ne demek oluyor?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Dün akşam mi 8 lite telefonum miui global 10 dan 11.0.5 nolu verisyona yükseldi.. Güncelleme yapmam sonucunda..
Bugünde miui-blocota-platina_global-V10.3.5.0 ....... 667 MB lık bir zip dosyası indiriyor.. inen bu dosyayı kurmam gerekiyormu ?

yukarda yazılanları okudum fakat net bir anlam çıkaramadım ? iyi mi , kötümü karar veremedim :)

Fikir verebilecek olan varmı acaba ? İyi forumlar dilerim.
Nedense eski sürüm güncellemesi gelmiş, kullandığınız güncelleme geri çekilmiş olabilir

Oyla:

WEB KARTALI

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Xiaomi Mi 8 L
Meslek
Web Developer
Konular
0
Nedense eski sürüm güncellemesi gelmiş, kullandığınız güncelleme geri çekilmiş olabilir
o zaman yüklemim.. yeni sürümden olmayalım :) yeni sürüm gayet güzel özellikler sundu, hoşuma gitti. anladığım kadarıyla yüklersem yine 10 uncu sürüme geri dönecektir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir hata mı var acaba 11 sürümünde neden göndersinler ki böyle bir güncelleme :? gelen bu zip dosyasını yüklemek daha mı doğru olur acaba ? karar veremedim..

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt