- Adım
- Hayat
- Cihazım
- Redmi note 12 p
- Konular
- 0
Nasıl oluyoralıyor özelden yazın 12 saat önce yükledim.
Nasıl oluyoralıyor özelden yazın 12 saat önce yükledim.
Fastboot yüklemeden kastınız, mi flash ile ROM yüklemek herhalde. Mi flash'ta alt kısımda lock seçili olmadığı sürece kilitlenmez.fast boot yükleme sonrası bl kapanıyor mu?
HyperOS kaynaklı. Güncelleme veya rom yükleme sonrası alışma süreci var. 1-2 ay sonrasında tekrar belirttiğiniz durum söz konusu olursa MIUI'ye geçebilirsiniz.Merhabalar
Redmi note 12 pro 5g cihazımda hyperos yüklü redmi note 13 pro plus cihazımdada MIUI 14 fake rom yüklü ikisini doldurunca redmi note 12 pro 5g cihazımın şarjı daha çabuk bitiyor telefondan kaynaklı bir durum mu sizce yoksa hyperosdan kaynaklı mı sanki redmi note 12 pro 5g cihazımda MIUI yüklü iken şarjı daha iyi gidiyordu
Yorumlarınızı bekliyorum.
Anladım hocam yarım saat kullanımda %5 azalma olmuş kesinlikle rom kaynaklı diye düşünüyorumHyperOS kaynaklı. Güncelleme veya rom yükleme sonrası alışma süreci var. 1-2 ay sonrasında tekrar belirttiğiniz durum söz konusu olursa MIUI'ye geçebilirsiniz.
Yanlış bilgi,Hyperos yüklendikten sonra cihaz güncelleme alır.Gelmiyor kesin eminim mi12 t şu an da elimde olan daha önce resmi note 12 ordan eminim
redmi not 12 pro 5g de siliniyor hocam.Direnç ve IMEI repair işlemleri yapılmış bir telefona Hyper OS flashlanırsa IMEI silinir mi?
Benimde smomixn rom var fake nasıl kilidini açtın ben bir türlü açıp rom yükleyemiyorum bı yardimci olsanBende de o yüklü. SMOMIXN idi Bootloader açarak TMOMIXM yükledim ve Bootloader kilidini kapatmadım. Xiaomi Bootloader kilidi açık olan cihazlara HyperOS sistem üzerinden yollanmayacağını açıklamıştı, bana da gelmedi. Ama Xiaomi ROM sitesinden baktığımda HyperOS gelmiş gözüküyor. Fastboot yolu ile ancak yükleyebilirsiniz. Ama tavsiyem biraz zaman verin HyperOS yazılımını geliştirsinler. Ben bekliyorum 2. veya 3. bir güncelleme gelsin. MIUI daha stabil şuan.