Çözüldü BL kilidi açık Redmi Note 12 Pro 5G HyperOS alır mı ?

oturak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erhan
Cihazım
note 12 pro+ 5G
Meslek
tekniker
Konular
6
fast boot yükleme sonrası bl kapanıyor mu?

Marcolomboss

Angerfist 👊
Yönetici
Destek Ekibi
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
RedmiNote11Pro
Meslek
Motosiklet Ustası
Konular
19
fast boot yükleme sonrası bl kapanıyor mu?
Fastboot yüklemeden kastınız, mi flash ile ROM yüklemek herhalde. Mi flash'ta alt kısımda lock seçili olmadığı sürece kilitlenmez.

Metin95

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Metin
Cihazım
note12 pro 5g
Konular
2
Merhabalar
Redmi note 12 pro 5g cihazımda hyperos yüklü redmi note 13 pro plus cihazımdada MIUI 14 fake rom yüklü ikisini doldurunca redmi note 12 pro 5g cihazımın şarjı daha çabuk bitiyor telefondan kaynaklı bir durum mu sizce yoksa hyperosdan kaynaklı mı sanki redmi note 12 pro 5g cihazımda MIUI yüklü iken şarjı daha iyi gidiyordu
Yorumlarınızı bekliyorum.

Marcolomboss

Angerfist 👊
Yönetici
Destek Ekibi
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
RedmiNote11Pro
Meslek
Motosiklet Ustası
Konular
19
Merhabalar
Redmi note 12 pro 5g cihazımda hyperos yüklü redmi note 13 pro plus cihazımdada MIUI 14 fake rom yüklü ikisini doldurunca redmi note 12 pro 5g cihazımın şarjı daha çabuk bitiyor telefondan kaynaklı bir durum mu sizce yoksa hyperosdan kaynaklı mı sanki redmi note 12 pro 5g cihazımda MIUI yüklü iken şarjı daha iyi gidiyordu
Yorumlarınızı bekliyorum.
HyperOS kaynaklı. Güncelleme veya rom yükleme sonrası alışma süreci var. 1-2 ay sonrasında tekrar belirttiğiniz durum söz konusu olursa MIUI'ye geçebilirsiniz.

Metin95

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Metin
Cihazım
note12 pro 5g
Konular
2
HyperOS kaynaklı. Güncelleme veya rom yükleme sonrası alışma süreci var. 1-2 ay sonrasında tekrar belirttiğiniz durum söz konusu olursa MIUI'ye geçebilirsiniz.
Anladım hocam yarım saat kullanımda %5 azalma olmuş kesinlikle rom kaynaklı diye düşünüyorum

contrario

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Galaxy S8
Konular
1
Direnç ve IMEI repair işlemleri yapılmış bir telefona Hyper OS flashlanırsa IMEI silinir mi?

erenemir3232

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ramazan
Cihazım
Not8 pro
Konular
0
Bende de o yüklü. SMOMIXN idi Bootloader açarak TMOMIXM yükledim ve Bootloader kilidini kapatmadım. Xiaomi Bootloader kilidi açık olan cihazlara HyperOS sistem üzerinden yollanmayacağını açıklamıştı, bana da gelmedi. Ama Xiaomi ROM sitesinden baktığımda HyperOS gelmiş gözüküyor. Fastboot yolu ile ancak yükleyebilirsiniz. Ama tavsiyem biraz zaman verin HyperOS yazılımını geliştirsinler. Ben bekliyorum 2. veya 3. bir güncelleme gelsin. MIUI daha stabil şuan.
Benimde smomixn rom var fake nasıl kilidini açtın ben bir türlü açıp rom yükleyemiyorum bı yardimci olsan

Üst Alt