Çözüldü BL kilidi açık Redmi Note 12 Pro 5G HyperOS alır mı ?

tobisto

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
25
Cihazda MIUI 14.0.6.0 yüklü, direnç kaydı yapıldı, Hyperos güncellemesi gelmedi hâlâ, bu cihaz güncelleme alır mı ? Almazsa nasıl güncelleyeceğim ben bu cihazı ?

Sakoke1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berkant
Cihazım
R. Note12 Pro5G
Konular
3
MIUI Hangi yazılımı yüklü? SMOMIXN mi TMOMIXM Mİ ?

Sakoke1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berkant
Cihazım
R. Note12 Pro5G
Konular
3
Tmomixm yüklü hocam.
Bende de o yüklü. SMOMIXN idi Bootloader açarak TMOMIXM yükledim ve Bootloader kilidini kapatmadım. Xiaomi Bootloader kilidi açık olan cihazlara HyperOS sistem üzerinden yollanmayacağını açıklamıştı, bana da gelmedi. Ama Xiaomi ROM sitesinden baktığımda HyperOS gelmiş gözüküyor. Fastboot yolu ile ancak yükleyebilirsiniz. Ama tavsiyem biraz zaman verin HyperOS yazılımını geliştirsinler. Ben bekliyorum 2. veya 3. bir güncelleme gelsin. MIUI daha stabil şuan.

tobisto

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
25
Bende de o yüklü. SMOMIXN idi Bootloader açarak TMOMIXM yükledim ve Bootloader kilidini kapatmadım. Xiaomi Bootloader kilidi açık olan cihazlara HyperOS sistem üzerinden yollanmayacağını açıklamıştı, bana da gelmedi. Ama Xiaomi ROM sitesinden baktığımda HyperOS gelmiş gözüküyor. Fastboot yolu ile ancak yükleyebilirsiniz. Ama tavsiyem biraz zaman verin HyperOS yazılımını geliştirsinler. Ben bekliyorum 2. veya 3. bir güncelleme gelsin. MIUI daha stabil şuan.
HyperOS yükledikten sonra güncelleme alacak mı cihaz peki ? Ya da yeniden adlandırarak yükleyemez miyiz güncelleme paketini ?

Sakoke1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berkant
Cihazım
R. Note12 Pro5G
Konular
3
HyperOS yükledikten sonra güncelleme alacak mı cihaz peki ?
deneyimlemediğim için bilmiyorum. 2. bir cihaz 11 Prom var Bootloader kilidi açık değildi 3-4 gün önce HyperOS otomatik geldi.

oguz204

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuz
Cihazım
Note 9
Konular
13
Bl açıkken güncelleme asla almaz geldiğini görür indirir lakin kurmaz

Sakoke1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berkant
Cihazım
R. Note12 Pro5G
Konular
3
HyperOS yükledikten sonra güncelleme alacak mı cihaz peki ? Ya da yeniden adlandırarak yükleyemez miyiz güncelleme paketini ?
Tavsiyem biraz daha MIUI' de takılmanız yine de sizin tercihiniz yüklemek isterseniz yükleyin ROM sayfalarından takip edin HyperOS yükledikten sonra ROM sayfalarında güncelleme gelmiş,size gelmemiş İse bootloader'den dir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bl açıkken güncelleme asla almaz
HyperOS yükledik diyelim BL açık Hyperos şuan 1.0.1, 1.0.5 güncellemesi gelirse BL açık telefonlara yine mi gelmiyor?

oguz204

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuz
Cihazım
Note 9
Konular
13
Gelmiyor kesin eminim mi12 t şu an da elimde olan daha önce resmi note 12 ordan eminim

tobisto

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
25
BL kilidini kapatsak gelir mi ? Brick olur mu cihaz BL kilidini kapatsak ? oguz204 Sakoke1

Üst Alt