Yetkili hesap satılan veya alınabilen bir şey değil hocam. Yetkili hesap denilen şey Xiaomi nin servis hesabıdır. Yetkili servislerde olur, Türkiye de Evo yetkili servisidir mesela.
İş ağı kurmak değil oradaki mesele. Dolandırılmadan sağlam, kaliteli bir şekilde işinizi çözecek kişiye yönlendirilmektir. Her gün onlarca kişinin cihazını yapıyorum. 4-5 telefoncu gezmiş, işi bitmiş daha çalışmaz denen cihazlar bunlar. Bu güne kadar yaptığım işten şikayetçi olan 1 kişi dahi çıkmadı ve hatta başka forumlarda başta dh olmak üzere cihazını bana yaptırmak için foruma üye olup dh den yönlendirildim benim cihazı siz yaparmışsınız diye mesaj atanlar var. Bu yaptığım işin kalitesini gösterir.
Forumda kullanıcıların kendi başlarına gerçekleştirebilecekleri her şeyin anlatımları videolu fotoğraflı mevcut. Bunların haricindeki olaylara ise ben dahil oluyorum. Bu şekilde kullanıcıların sıkıntılarını gidermelerinde yardımcı oluyorum.
Tabi benim haricimde benim dahil olduğum olaylarda kullanıcılara adeta saldırır şekilde atlayarak özelden fiyat verip bana yaptır diyenler de var, bunları görüyorum