- Adım
- Adnan
- Cihazım
- Mi 8 Explorer E
- Meslek
- Grafiker
- Konular
- 3
Temayı geliştiren arkadaşımız 22 00 gibi linki paylaşacağını söyledi.Link bu akşam yayınlanır mı acaba?
güzel olmuş hocam.chatin_62 Neden 69 oldugunu söleyim benim en uygun gördüğüm ebat odur yoksa temayı kurdugunuz gibide kullanabilirsiniz tam ekrana oturan rakam 69 olarak tespit ettim
BU ARADA DARK WHATSAP SORANLAR İÇİN ŞÖYLE NASIL ?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Super hocam elinize sağlıkchatin_62 Neden 69 oldugunu söleyim benim en uygun gördüğüm ebat odur yoksa temayı kurdugunuz gibide kullanabilirsiniz tam ekrana oturan rakam 69 olarak tespit ettim
Elbette ki en uygun boyut o olduğu için öyle yapılmasını istediğinizi anlayabiliyorum. Bunu niçin Tema editör ile yaptığımızı anlamadım ben. Bugüne kadar hiçbir tema yapımcısı böyle bişey istememişti. Herkes ikonları hangi boyutta istiyorsa o boyutta hazırlayıp sunardı.chatin_62 Neden 69 oldugunu söleyim benim en uygun gördüğüm ebat odur yoksa temayı kurdugunuz gibide kullanabilirsiniz tam ekrana oturan rakam 69 olarak tespit ettim
Hocam ellerinize sağlık. Yalnız tam siyah olsa daha iyi olur. Amoled ekranlar için daha sağlıklı olur hem de.chatin_62 Neden 69 oldugunu söleyim benim en uygun gördüğüm ebat odur yoksa temayı kurdugunuz gibide kullanabilirsiniz tam ekrana oturan rakam 69 olarak tespit ettim