Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Valla bende bir ara ios temaları arıyordum ve hepsinde sorun yaşamıştım. Ama sizin verdiğiniz bu özverili çalışma sayesinde ortaya güzel şeylerin çıkacağını düşünüyorum.
myigitoguz Teşekkür ederim inşallah beklentilerinizi karşılar. Açıkçası yapıp piyasaya sürüyüm yada satmak için yapıyım gibi bi düşüncede yapmadım tamamen kendim kullanacağım için ona göre yaptım zaten telefonu alalı 1 hafta oldu dedim bunu komple tamamlayıp herkesle paylaşayım o düşünceyle girdim ve konuyu açtım şunu söyleyebilirim eğer ios seviyorsanız kesinlikle orjinal temaya dönmeyeceksiniz Çevremde henüz XS MAX den ayırabilen olmadı beğeneceğinizi düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
SmashTR iPhone 3GS modelinden bu tarafa IOS kullanıyordum ve Fiyat durumuna göre iPhone biraz beklenti karşılamamaya başladıgını düşündüm ve telefon değiştirme kararı aldım yaklaşık 1 ay araştırma yaptım. Hem bütçeme uygun hemde istediğimi karşılayabilecek tüm cihazlar arasında karşılaştırma yaptım samsung s10e modeli de içinde , Mi 9 SE ve Mi 8 arasında kalmıştım. Fakat arkadan parmak izi okuma sevmediğim için Mi 8 Explorer Edition tercih ettim. Düz android çok boş ve xiaomi diğer cihazlara göre tek android değil MIUI isimli kendi yazılımıyla beraber çalıştıgı için mükemmel özellikleri mevcut.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Klasör Geliştirildi
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.