Tema Birebir IOS TEMA Kendime ait düzenleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

adodizayn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adnan
Cihazım
Mi 8 Explorer E
Meslek
Grafiker
Konular
3
Önce paylaştıgımda temayı indiriyorsunuz "downloads" daha sonra yorumda belirttiğiniz uygulamayı yükleyin ve uygulamayı açtıgınızda "browse" diyeceksiniz orda klasörler çıkacak indirdiğiniz yer yani "downloads" girdiğinizde .mtz uzantılı orda temayı görceksiniz seçeceksiniz daha sonra konu sonunda belirttiğim ikon büyüklüğünüzü ayarlayıp ileri ileri deyip kuruyorsunuz. Ana ekrana dönüyorsunuz telefonun kendi temalar isimli uygulaması içerisine 2 adet tema gelmiş olacak. Birisinde (Apply me) XS MAX diğerinde ise XS MAX yazacak. Burda Apple Me yazanı seçerseniz 3. parti uygulama hatası almayacaksınız

asim03

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asım
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
6
Önce paylaştıgımda temayı indiriyorsunuz "downloads" daha sonra yorumda belirttiğiniz uygulamayı yükleyin ve uygulamayı açtıgınızda "browse" diyeceksiniz orda klasörler çıkacak indirdiğiniz yer yani "downloads" girdiğinizde .mtz uzantılı orda temayı görceksiniz seçeceksiniz daha sonra konu sonunda belirttiğim ikon büyüklüğünüzü ayarlayıp ileri ileri deyip kuruyorsunuz. Ana ekrana dönüyorsunuz telefonun kendi temalar isimli uygulaması içerisine 2 adet tema gelmiş olacak. Birisinde (Apply me) XS MAX diğerinde ise XS MAX yazacak. Burda Apple Me yazanı seçerseniz 3. parti uygulama hatası almayacaksınız

Oncelikle emeginize saglik hocam. Ios u ve simgelerini begenmesemde durum cubugu ve kilit ekrani benim acimdan kullanilabilir ve şık duruyor. Rootlu cihazlae için sanırım dediklerinizi yapmaya gerek yok. Direk ice aktar deyip temayi kullanabilir degil mi herhangi bir ayar yapmadan? Ve direk hocalarımın dedigi gibi siz yayınlarsanız ilk olarak temalar uzerinde calinla gibi durumlar olmadan insanlar sizin geliştirdiğiniz temaya ulasabilir.

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
216
şu yapılabilirmi?
ben 7x7 tema kullanıyorum. Tema ayarlarından her şeyi sizin temanız yapsam ama favoriler kısmını 7x7 ayarlasam?
Dğer tüm temalarda bunu yapıyorum ama, temanın orjinal hali bozuluyor. Mesela buna örnek vermem gerekirse iOS yada Huawei temalarında ki klasör açınca klasör küp çerçevesinin buzlu buğulu gibi olması çok hoş. Ancak diyelimki iOS yada Huawei tema yükleyip temayı kişiselleştirmeden favoriler kısmını 7x7 ayarlayınca gidip kendi klasör tarzını gösteriyor.
umarım anlatabilmişimdir.

adodizayn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adnan
Cihazım
Mi 8 Explorer E
Meslek
Grafiker
Konular
3
Fark etmez telefon rootsuz dediğim gibi kuruluyor rootlu olanlar da kendi bildikleri gibi yapabilir sadece icon size kısmını 69 yapmayı unutmayın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

IOS 13 gelsin aynısı yapılır zaten 14-15-16 farketemz yeterki yeniliğin ne olduğunu görelim :D

Anladım demek istediğinzi ancak böyle birşey denemedik bittiği zaman paylaşacağız indirip bi deneyin bizi de bilgilendirin

mhmtsyk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
Mi6
Konular
12
adodizayn hocam elinize emeğinize sağlık. Bu zamana kadar denemediğim ios teması kalmadı ancak hiçbirinde birebir gerçekliği yakalayamadım. Ancak sayesnizde bu da sorun olmaktan çıkacak inşallah. Tekrar teşekkürler. Aramıza hoş geldiniz.

adodizayn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adnan
Cihazım
Mi 8 Explorer E
Meslek
Grafiker
Konular
3
Whatsapp uygulaması

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Ios gibi beyaz temada yapabilirdim ancak whatsapp yazısı uygulamanın kendi içerisinde gömülü olduğundan arka plan beyaz yapıldıgında yazıda beyaz oldugu için kayboluyor ancak geliştirilebilir detaylı inceleyeceğim benim de gözümden kaçan birşey olmuş olabilir geliştirilebilir bi sonraki güncellemede inşallah

Yüksek ihtimal öyle birşey kalmayacak hocam sadece çok ufak detaylar var ios olmayan onlarnda rahatsız edeceğini düşünmüyorum mesela whatsapp uygulaması androiddeki gibi değilde IOS üzerinde Whatsapp Plus (+) Yüklendiği zamanki hali gibi yapıldı

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
216
Anlatmak istediğim bu.
7x7 yapınca klasör efekti bozuluyor.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-06-07-14-55-14-836_com.miui.home.png
    Screenshot_2019-06-07-14-55-14-836_com.miui.home.png
    104,7 KB · Görüntüleme: 51
  • Screenshot_2019-06-07-14-55-39-527_com.android.thememanager.png
    Screenshot_2019-06-07-14-55-39-527_com.android.thememanager.png
    1,6 MB · Görüntüleme: 53
  • Screenshot_2019-06-07-14-56-01-455_com.miui.home.png
    Screenshot_2019-06-07-14-56-01-455_com.miui.home.png
    91,3 KB · Görüntüleme: 48

adodizayn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adnan
Cihazım
Mi 8 Explorer E
Meslek
Grafiker
Konular
3
Anladım halilgurbuz Cihazınız bizdeki ile farklı ve 7x7 diye birşey yaparsam sende başka bende başka gözükebilir böyle birşey denemedim ancak olacagını sanmıyorum paylaştıgımızda bi atın deneyin bizi de bilgilendirin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt