Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar bahsettiğiniz sorunlar temayla alakası yok bende aynı temayı kullamıyorum ve klavye ayrını telefondan yapacaksınız kilit ekranı ayarlarını zaten özelleştir bölümünden yapıyosunuz ikon isimlerinin hepsi türkçe zaten bunlar sizin cihanızla alakalı bir problem hepsine tek tek yetişemem malesef biraz sizin kurcalamanız gerekiyor whatsapp bildirimleride gayet güzel çalışıyor ve tek yazıldıysa tek geliyor bunların temayla ilgisi yoktur. Ben elimden geleni yaptım paylaştım zaten ücretli bir tema da değil biraz da hep hazır yerine kurcalamanızı tavsiye ederim birşeyleri kullanan beğenen yorum atan herkese teşekkür ederim hayırlı geceler dilerim
Emeğine sağlık dostum cuk diye oturdu telefona süper oldu redmi note 6 pro yalnız bildirim paneli orjina MIUI olsaydı iyidi bu biraz oyuncak gibi kalmış haa bu ara kilit ekranında duvar kağıdı oynuyor ya çok hoşuma gitti ana ekranda da oynar yapamaz mıyız yaa
semih.1905 cihazlar aynı temalar aynı ve böyle bir sorun bulunmuyor hocam. Önceden kullandıgınız tema önbelleklerini sıfırlayın ve cihazınızın ayarlarına bakın konudaki resimler kendi çektiğim resimler kilit ekranında mesaj içeriği gözüktüğüne dair resim mevcut
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
DIYARBAKIR tüm yorumları okursanız bukadar muhteşemini göremeyen, gördükleri en sorunsuz tema olan, en beğenilen tema oldugunu söyleyen vb. Yapabilen ve kullanan arkadaşlarımız yorumları da mevcut. Konu hala iddaalı tema da iddaalı sizden kaynaklanan sorunları lütfen bize mâl etmeyiniz.
semih.1905 cihazlar aynı temalar aynı ve böyle bir sorun bulunmuyor hocam. Önceden kullandıgınız tema önbelleklerini sıfırlayın ve cihazınızın ayarlarına bakın konudaki resimler kendi çektiğim resimler kilit ekranında mesaj içeriği gözüktüğüne dair resim mevcut
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
DIYARBAKIR tüm yorumları okursanız bukadar muhteşemini göremeyen, gördükleri en sorunsuz tema olan, en beğenilen tema oldugunu söyleyen vb. Yapabilen ve kullanan arkadaşlarımız yorumları da mevcut. Konu hala iddaalı tema da iddaalı sizden kaynaklanan sorunları lütfen bize mâl etmeyiniz.
Arkadaşlar hemen asıp kesmeyin tema dediğiniz şey geliştirilebilir bir şey sorunlar toplanır hocamız isterse çözer kendisi için yaptığı bir tema sonuçta bizleri düşünüp paylaşmak istemiş büyütmeye gerek yok
Temayı indirip kurun beğenmediğiniz kısımlarını mesela bildirim paneli ve kısa yollar kısmını tema uygulamasından kişiselleştirme başlığından indirdiğiniz ve sevdiğiniz başka bir temanın bildirim panelini kullanabilirsiniz.
Genel olarak beğendim bunu ben
Hatta beğenmeyenler kendi stock temasında kalıp
Tema uygulamasına girip
Tema kişiselleştirme kısmından ana ekran teması olarak ta bunu seçip geri kalan tüm kısımlarda kendi orijinal temalaeıyla harman olarak da kullanabilirler. Biraz da kendiniz özelleştirmesini bilin
Temayı indirip kurun beğenmediğiniz kısımlarını mesela bildirim paneli ve kısa yollar kısmını tema uygulamasından kişiselleştirme başlığından indirdiğiniz ve sevdiğiniz başka bir temanın bildirim panelini kullanabilirsiniz.
Genel olarak beğendim bunu ben
Hatta beğenmeyenler kendi stock temasında kalıp
Tema uygulamasına girip
Tema kişiselleştirme kısmından ana ekran teması olarak ta bunu seçip geri kalan tüm kısımlarda kendi orijinal temalaeıyla harman olarak da kullanabilirler. Biraz da kendiniz özelleştirmesini bilin
Normalde öyle kullaniyordum diğer temaları ama bunda olmadı hocam ya bildirim panelini orjinale çeviriyorum tüm tema gidiyor kişileştirme yapmıyor maalesef benim telefonda