Sohbet Birdaha Xiaomi Markasından En Ufak Bir Şey ALMAYACAĞIM!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Pegasus__

..::FreeDoom::..
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 9T - Davinci
Konular
51
Mi4 neredeyse tarihi eser oldu ee bozulsun artık:) bu kadar süre bozulmayan telefon gösterebilirsen sana hak verebilirim
5-6 senelik bir telefondan bahsediyorsun kardeş bilmediğimiz bozulmayan bir markami varda biz duymadık

Nokia 3310 hiç bozulmuyor gibiydi. :) ona mı dönsek?

msamisengul

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Sami ŞENG
Cihazım
Asus zenfone
Konular
4
Mi4 neredeyse tarihi eser oldu ee bozulsun artık:) bu kadar süre bozulmayan telefon gösterebilirsen sana hak verebilirim
5-6 senelik bir telefondan bahsediyorsun kardeş bilmediğimiz bozulmayan bir markami varda biz duymadık

Dokuzuncu sene hala taş gibi hatta pili hala ilk gün olduğu gibi tek şarjla günde ortalama 45 dakika görüşmeyle 5 gün.

Whatsapp'a nasıl girebileceğimi cözebilirsem bi 9 sene daha kullanırım.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

AndTurk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Durmuş
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
15
Bu tarz saçma sapan konular çoğalması sebebi ile Buradan bir tavsiyem olacak Site kurucusu ve yönetici arkadaşlara
Her hangi bir yeni konu açıldığında neden ilk olarak inceleyip sonrauygun değil ise silip uygun ise yayınlamıyorsunuz? Sistem bu şekilde olursa hem siz hem üyeler hemde miuitürkiye rahat eder:)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nokia 3310 hiç bozulmuyor gibiydi. :) ona mı dönsek?
Akılsız modeller bozulmuyor olabilir. sadece alo diyebilirsen elindeki telefonda bozulmaz galiba:)

bralakir

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MUSTAFARÜŞTÜ
Cihazım
Mİ A1
Konular
13
üstad haklı, bilmediğin işe girmeyeceksin, rom vs bunlar teknik işler, ben daha A1 cihazıma sağolsunlar kaç tane rehber olmasına rağmen cesaret edip GCam yüklemedim, çünkü anladığım iş değil, o anılan markalardan da çok yedim içtim, 500 şarj döngüsü dolmuş diye bataryayı garanti dışı bırakan bir markayı burada anmak dahi istemiyorum, ne yani oyunda mı oynamayalım smoking~~

AndTurk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Durmuş
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
15
Adam MİUİ ürünü bir telefon almış ve bozulmuş canı yanmış belkide parası yok uzun bir süre telefonu olmayacak O üzüntü stress ve sinirle bir konu açmış ve bir şeyler söylemiş.
Siz hiçmi X bir firmadan ürün alıpta bozulduğunda ben bir daha buradan ürün almayacam demediniz.
Birisi bu adamı Provakatörlükle suçlamış bu adamın MİUİ yi kötülemek amacıyla konu açtığını nerden biliyorsun. niyet mi okuyorsunuz.
kasıtlı nir şey yapmaya çalışmış olsaydı zaten bu tarzda bu şekilde bir konu açmazdı.
bu adama moral vermek bu adamı teselli etmek gerekirken. laf salatası yaparak bu adamı rencide etmek dalga geçmek. yerden yere vurmak
komediye çekmek üzerine gülmek hadsizce dalga geçmek
BENCİLLİĞİNİZİ tatmin etme aracımı olmuştur.
Hani hoşgörü hani anlayış hani olgun karakter.
belki bu konuyu açan kişi gencecik bir çocuktur ilmi bilgisi hayat tecrübesi azdır bir cahillik yapmıştır.
evet açtığı konudaki sarfettiği sözler mantıklı değildir ama bir yanlışlık yapmıştır belki kötü bir amacı yoktur.
o bir hata yapmış sizde o hatanın üzerine bodozlama atlayarak büyük bir ayıp yapmışsınız.
Telefon alırken bir ömür bozulmayacak diyemi alıyorsunuz? Anlayamadım bizmi benciliz yoksa böyle düşünen arkadaşmı

msamisengul

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Sami ŞENG
Cihazım
Asus zenfone
Konular
4
Telefon alırken bir ömür bozulmayacak diyemi alıyorsunuz? Anlayamadım bizmi benciliz yoksa böyle düşünen arkadaşmı

Aslında bir zamanlar o niyetle alıyorduk. Parçalar ona görede ömür boyu garanti sunardı. Kingston ram ömür boyu garantiyle satılırdı.

Takoz denen motorolaların çalıştığını bilirim. Aynı şekilde 337 ve 388 leri de.

Hatta bende üstünden otobüs geçmiş 388 var kasa paramparça ama hala çalılıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

üstad haklı, bilmediğin işe girmeyeceksin, rom vs bunlar teknik işler, ben daha A1 cihazıma sağolsunlar kaç tane rehber olmasına rağmen cesaret edip GCam yüklemedim, çünkü anladığım iş değil, o anılan markalardan da çok yedim içtim, 500 şarj döngüsü dolmuş diye bataryayı garanti dışı bırakan bir markayı burada anmak dahi istemiyorum, ne yani oyunda mı oynamayalım smoking~~

Batarya garanti kapsamındadır. 500 şarj konusu ayıplı mal olayına girer.

Iggy Azalea

.
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
RedmiNote 9 PRO
Konular
28
Adam MİUİ ürünü bir telefon almış ve bozulmuş canı yanmış belkide parası yok uzun bir süre telefonu olmayacak O üzüntü stress ve sinirle bir konu açmış ve bir şeyler söylemiş.
Siz hiçmi X bir firmadan ürün alıpta bozulduğunda ben bir daha buradan ürün almayacam demediniz.
Birisi bu adamı Provakatörlükle suçlamış bu adamın MİUİ yi kötülemek amacıyla konu açtığını nerden biliyorsun. niyet mi okuyorsunuz.
kasıtlı nir şey yapmaya çalışmış olsaydı zaten bu tarzda bu şekilde bir konu açmazdı.
bu adama moral vermek bu adamı teselli etmek gerekirken. laf salatası yaparak bu adamı rencide etmek dalga geçmek. yerden yere vurmak
komediye çekmek üzerine gülmek hadsizce dalga geçmek
BENCİLLİĞİNİZİ tatmin etme aracımı olmuştur.
Hani hoşgörü hani anlayış hani olgun karakter.
belki bu konuyu açan kişi gencecik bir çocuktur ilmi bilgisi hayat tecrübesi azdır bir cahillik yapmıştır.
evet açtığı konudaki sarfettiği sözler mantıklı değildir ama bir yanlışlık yapmıştır belki kötü bir amacı yoktur.
o bir hata yapmış sizde o hatanın üzerine bodozlama atlayarak büyük bir ayıp yapmışsınız.

Öncelikle "samimi" bir şekilde provakatörlükle suçlamadım.

Orada yaptığım nükteyi anlamadıysanız bu benim değil sizin anlayışsızlığınız.

Son olarak bahsettiğiniz kişi adam veya çocuk, yaşı önemli değil, lakin böyle bir başlığa ve sadece bir cümle ile "Telefonum durduk yere bozuldu." cümlesine nükte veya farklı bir yaklaşımda bulunmamızın ne gibi bir absürdlüğü var bunu da ben anlamış değilim.

Konuyu açan kişi düzgün bir biçimde yaşadığı sorunu anlatıp, güzel bir üslupla yapması gerekenin ne olduğunu sorup, yardım istemek yerine, net ve kesin bir dille firmayı kötülüyor ve ön yargılı davranıyor. Ben hem firmayı seven, hem de yeri geldiğinde kötüleyen birisiyim, zamanında bu forumda MIUI'ı da yerdim, övdüğümde çok oldu.

"Hani hoşgörü hani anlayış hani olgun karakter." demişsiniz, emin olun ki konu sahibi sorununu güzel ve açıklayıcı bir şekilde dile getirseydi biz en iyi şekilde ona çözüm yolunu sunardık.

Konunun daha fazla büyüyüp bir tartışma konusuna dönmemesi için Admin yada Moderatörlerden konunun kilitlenmesini rica ediyorum.

Mertal Pegasus__

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt