Adam MİUİ ürünü bir telefon almış ve bozulmuş canı yanmış belkide parası yok uzun bir süre telefonu olmayacak O üzüntü stress ve sinirle bir konu açmış ve bir şeyler söylemiş.
Siz hiçmi X bir firmadan ürün alıpta bozulduğunda ben bir daha buradan ürün almayacam demediniz.
Birisi bu adamı Provakatörlükle suçlamış bu adamın MİUİ yi kötülemek amacıyla konu açtığını nerden biliyorsun. niyet mi okuyorsunuz.
kasıtlı nir şey yapmaya çalışmış olsaydı zaten bu tarzda bu şekilde bir konu açmazdı.
bu adama moral vermek bu adamı teselli etmek gerekirken. laf salatası yaparak bu adamı rencide etmek dalga geçmek. yerden yere vurmak
komediye çekmek üzerine gülmek hadsizce dalga geçmek
BENCİLLİĞİNİZİ tatmin etme aracımı olmuştur.
Hani hoşgörü hani anlayış hani olgun karakter.
belki bu konuyu açan kişi gencecik bir çocuktur ilmi bilgisi hayat tecrübesi azdır bir cahillik yapmıştır.
evet açtığı konudaki sarfettiği sözler mantıklı değildir ama bir yanlışlık yapmıştır belki kötü bir amacı yoktur.
o bir hata yapmış sizde o hatanın üzerine bodozlama atlayarak büyük bir ayıp yapmışsınız.
Öncelikle "samimi" bir şekilde provakatörlükle suçlamadım.
Orada yaptığım nükteyi anlamadıysanız bu benim değil sizin anlayışsızlığınız.
Son olarak bahsettiğiniz kişi adam veya çocuk, yaşı önemli değil, lakin böyle bir başlığa ve sadece bir cümle ile "Telefonum durduk yere bozuldu." cümlesine nükte veya farklı bir yaklaşımda bulunmamızın ne gibi bir absürdlüğü var bunu da ben anlamış değilim.
Konuyu açan kişi düzgün bir biçimde yaşadığı sorunu anlatıp, güzel bir üslupla yapması gerekenin ne olduğunu sorup, yardım istemek yerine, net ve kesin bir dille firmayı kötülüyor ve ön yargılı davranıyor. Ben hem firmayı seven, hem de yeri geldiğinde kötüleyen birisiyim, zamanında bu forumda MIUI'ı da yerdim, övdüğümde çok oldu.
"Hani hoşgörü hani anlayış hani olgun karakter." demişsiniz, emin olun ki konu sahibi sorununu güzel ve açıklayıcı bir şekilde dile getirseydi biz en iyi şekilde ona çözüm yolunu sunardık.
Konunun daha fazla büyüyüp bir tartışma konusuna dönmemesi için Admin yada Moderatörlerden konunun kilitlenmesini rica ediyorum.
Mertal Pegasus__