Adam MİUİ ürünü bir telefon almış ve bozulmuş canı yanmış belkide parası yok uzun bir süre telefonu olmayacak O üzüntü stress ve sinirle bir konu açmış ve bir şeyler söylemiş.
Siz hiçmi X bir firmadan ürün alıpta bozulduğunda ben bir daha buradan ürün almayacam demediniz.
Birisi bu adamı Provakatörlükle suçlamış bu adamın MİUİ yi kötülemek amacıyla konu açtığını nerden biliyorsun. niyet mi okuyorsunuz.
kasıtlı nir şey yapmaya çalışmış olsaydı zaten bu tarzda bu şekilde bir konu açmazdı.
bu adama moral vermek bu adamı teselli etmek gerekirken. laf salatası yaparak bu adamı rencide etmek dalga geçmek. yerden yere vurmak
komediye çekmek üzerine gülmek hadsizce dalga geçmek
BENCİLLİĞİNİZİ tatmin etme aracımı olmuştur.
Hani hoşgörü hani anlayış hani olgun karakter.
belki bu konuyu açan kişi gencecik bir çocuktur ilmi bilgisi hayat tecrübesi azdır bir cahillik yapmıştır.
evet açtığı konudaki sarfettiği sözler mantıklı değildir ama bir yanlışlık yapmıştır belki kötü bir amacı yoktur.
o bir hata yapmış sizde o hatanın üzerine bodozlama atlayarak büyük bir ayıp yapmışsınız.
Konu açan arkadaşın bahsettiği cihaz 4 yıllık.
4 yıl kullandığı ve bu günlere gelen telefon bozuldu diye yaptığı tavra verecek mantıklı cevap bulamıyoruz.
Bizimde defalarca aldığımız cihazlar bozuldu.
Hatta benim aldığım resmi 5 plusun ilk günden beri bataryası bozuktu garantide değiştirdim.
O zaman ben ilk aldığım cihazda daha ilk gün çıkan sorun için isyan etseydim?
Mantıklı açılan her konuya elimizden geldiğince yardım ediyoruz.
Ama böyle bir konu açıp yardım istemek yerine isyan ederse yapabileceğimiz bir şey yok.
Ayrıca açtığı yardım konusuna da yazdık.
Cihazı şuan rom yemiyor. Bunu garanti servisi ile veya bu işi iyi bilen biri ile çözebilir.
Yardım etmedik ilgilenmedik diyemez kimse. Ama arkadaşımız çözüm odaklı olmayıp markaya isyan ederse ki tekrar diyorum 4 yıllık cihaz bozuldu diye isyan ederse bizim de yapacak bir şeyimiz kalmıyor sizin de anlayacağınız üzre.
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi