Sohbet Birdaha Xiaomi Markasından En Ufak Bir Şey ALMAYACAĞIM!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mahmutbk77

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Redmi note 3
Konular
15
geçmiş olsun. üstad. bozulmaz diye bir kanunmu var? 2 tane j500f imin ikisininde anakartı bozuldu durup dururken lg g flex 2 ninde anakartı sattıktan 3 ay sonra bozuldu durup dururken lg g5 in hoparlörü ve ekranı bozuldu durup duruken 2 tane sony telefonumuz 1 er ay arayla bozuldu d dken letv x826 ekran bozuldu d dken mi 5s menü tuşu bozuldu d dken ve hala xiaomi kullanıyorum d dken çevrese faktörlerde cihaza zarar verebiliyor aşırı sıcaklık aşırı nem gibi

emrahakkaya22

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah Akkaya
Cihazım
XiaomiMi Note 3
Konular
19
Bu arkadaşın yazısı sanki türk değil de. miui yi kötülemeye çalışan bir ejnebi gavuru gibi geldi :) çeviriyi açmış kendi dilinde yazmış. google çeviri de ne çevirdiyse buraya konu açmış sanki :)

hakanozerh

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 9T Pro 6&64
Meslek
Lojistik Uzmanı
Konular
5

macrinus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Konular
13
Bence yazan Tim Cook. Türkçesinden belli :)

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şems Kara

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Öztürk
Cihazım
Mi mix 2
Konular
1
Hamdolsun. İyiyim hocam :)
Sizler nasılsınız?

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hamdolsun. İyiyim hocam :)
Sizler nasılsınız?

Yılın komedisi 4 sene önce yapılmış cihaz bozulmuş elinizde 4 sene öncesinin iphonu samsungunu elinizde bulunduramassınız bile.Konu açan arkadaşı tebrik ediyorum hiç bu kadar gülmemiştim.Zaten siz xiaomi kullanmayın size çok.
Konu biraz sayko hocam. O yüzden konu değiştirelim. Bari size yazayım. E napıyosunuz nasılsınız? Çoluk çocuk nasıl hocam?

Adam MİUİ ürünü bir telefon almış ve bozulmuş canı yanmış belkide parası yok uzun bir süre telefonu olmayacak O üzüntü stress ve sinirle bir konu açmış ve bir şeyler söylemiş.
Siz hiçmi X bir firmadan ürün alıpta bozulduğunda ben bir daha buradan ürün almayacam demediniz.
Birisi bu adamı Provakatörlükle suçlamış bu adamın MİUİ yi kötülemek amacıyla konu açtığını nerden biliyorsun. niyet mi okuyorsunuz.
kasıtlı nir şey yapmaya çalışmış olsaydı zaten bu tarzda bu şekilde bir konu açmazdı.
bu adama moral vermek bu adamı teselli etmek gerekirken. laf salatası yaparak bu adamı rencide etmek dalga geçmek. yerden yere vurmak
komediye çekmek üzerine gülmek hadsizce dalga geçmek
BENCİLLİĞİNİZİ tatmin etme aracımı olmuştur.
Hani hoşgörü hani anlayış hani olgun karakter.
belki bu konuyu açan kişi gencecik bir çocuktur ilmi bilgisi hayat tecrübesi azdır bir cahillik yapmıştır.
evet açtığı konudaki sarfettiği sözler mantıklı değildir ama bir yanlışlık yapmıştır belki kötü bir amacı yoktur.
o bir hata yapmış sizde o hatanın üzerine bodozlama atlayarak büyük bir ayıp yapmışsınız.

andersin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ersin
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
4
senin yüzünden xiaomi iflas ederse benden senden küserim :D

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Adam MİUİ ürünü bir telefon almış ve bozulmuş canı yanmış belkide parası yok uzun bir süre telefonu olmayacak O üzüntü stress ve sinirle bir konu açmış ve bir şeyler söylemiş.
Siz hiçmi X bir firmadan ürün alıpta bozulduğunda ben bir daha buradan ürün almayacam demediniz.
Birisi bu adamı Provakatörlükle suçlamış bu adamın MİUİ yi kötülemek amacıyla konu açtığını nerden biliyorsun. niyet mi okuyorsunuz.
kasıtlı nir şey yapmaya çalışmış olsaydı zaten bu tarzda bu şekilde bir konu açmazdı.
bu adama moral vermek bu adamı teselli etmek gerekirken. laf salatası yaparak bu adamı rencide etmek dalga geçmek. yerden yere vurmak
komediye çekmek üzerine gülmek hadsizce dalga geçmek
BENCİLLİĞİNİZİ tatmin etme aracımı olmuştur.
Hani hoşgörü hani anlayış hani olgun karakter.
belki bu konuyu açan kişi gencecik bir çocuktur ilmi bilgisi hayat tecrübesi azdır bir cahillik yapmıştır.
evet açtığı konudaki sarfettiği sözler mantıklı değildir ama bir yanlışlık yapmıştır belki kötü bir amacı yoktur.
o bir hata yapmış sizde o hatanın üzerine bodozlama atlayarak büyük bir ayıp yapmışsınız.
Konu açan arkadaşın bahsettiği cihaz 4 yıllık.
4 yıl kullandığı ve bu günlere gelen telefon bozuldu diye yaptığı tavra verecek mantıklı cevap bulamıyoruz.
Bizimde defalarca aldığımız cihazlar bozuldu.
Hatta benim aldığım resmi 5 plusun ilk günden beri bataryası bozuktu garantide değiştirdim.
O zaman ben ilk aldığım cihazda daha ilk gün çıkan sorun için isyan etseydim?
Mantıklı açılan her konuya elimizden geldiğince yardım ediyoruz.
Ama böyle bir konu açıp yardım istemek yerine isyan ederse yapabileceğimiz bir şey yok.
Ayrıca açtığı yardım konusuna da yazdık.
Cihazı şuan rom yemiyor. Bunu garanti servisi ile veya bu işi iyi bilen biri ile çözebilir.
Yardım etmedik ilgilenmedik diyemez kimse. Ama arkadaşımız çözüm odaklı olmayıp markaya isyan ederse ki tekrar diyorum 4 yıllık cihaz bozuldu diye isyan ederse bizim de yapacak bir şeyimiz kalmıyor sizin de anlayacağınız üzre.

Son düzenleme:

AndTurk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Durmuş
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
15
Mi4 neredeyse tarihi eser oldu ee bozulsun artık:) bu kadar süre bozulmayan telefon gösterebilirsen sana hak verebilirim
5-6 senelik bir telefondan bahsediyorsun kardeş bilmediğimiz bozulmayan bir markami varda biz duymadık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt