Yardım Bir türlü EDL MODUNA giremiyorum yardımcı olun lütfen :( DEEP FLASH KABLOSU DAHİL

hasanyangel

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan Yangel
Cihazım
xiaomi mi5
Meslek
Erkek Hemşire :)
Konular
2
Arkadaşlar 1 aydır unlock yapmak için 100 takla attım bir türlü başaramadım. mi5 cihazımı n11 üzerinden satın aldım. İçinde global stabil rom yüklü. Bir türlü değiştiremedim gitti romunu. Cihaz hiçbir şekilde edl moduna geçmiyor. Kaç kere cmd komutları verdim adb üzerinden yine olmadı. Daha sonra gruptan @aliyoruk38 adlı arkadaştan DEEP FLASH yapmak için EDL MODÜLÜ satın aldım. Edl modülünü uygun şekilde bağladım yine de telefon EDL moduna girmiyor. EDL modülünü test ettim flash bellekte falan doğru çalışıyor ama telefonumu bir türlü EDL moduna sokamadım bu modül ile. Lütfen bu konuda yardımcı olur musunuz ?

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Aynı sorun bende de var. Cihaz direk şarjda açılıyor edl kablo yokmuş gibi davranıyor. Birbirine değdirmeme rağmen kabloları. bunun çözümü yok mu deli olcam.
Son romlar ile edl kablo artık çalışmıyor.

Oyla:

medyanet60

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Xiaomi Mi5s
Konular
0
Herşey için çok teşekkür ediyorum . Global beta üzerinden 72 saat süresi dolunca kolayca açtım bootloaderi ve trwp kurdum şükür.

Oyla:

C0ND01N

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lokman
Cihazım
Mi6
Konular
0
Merhaba arkadaşlar,

Benim Mi6'da da sorun var. Hiçbirşekilde açılmıyor. Fastboot vs. EDL metodu için Deep Flash Cable Mi6 için geçerli midir? Yoksa bu modelde sadece test point ile mi EDL'e geçebiliyorum deneyen var mı Mi6 için?
Teşekkürler.

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Merhaba arkadaşlar,

Benim Mi6'da da sorun var. Hiçbirşekilde açılmıyor. Fastboot vs. EDL metodu için Deep Flash Cable Mi6 için geçerli midir? Yoksa bu modelde sadece test point ile mi EDL'e geçebiliyorum deneyen var mı Mi6 için?
Teşekkürler.
Mi6 için testpoint yapmanız gereklidir.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

diyaraydin33

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Diyar
Cihazım
mi mix
Konular
0
Mi6 için testpoint yapmanız gereklidir.

Xiaomi mi mix cihazım var. Deep flash kabloyla deniyorum bir türlü giremedim edl moda. Mi mix için deep flash işe yariyor mu bir bilginiz var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Telefonu güncellerken miui ekranında kaldı. "Miui güncelleniyor lütfen telefonu yeniden başlatmayın" yazısı doluyor ama telefon açılmıyor. yardım edebilirmisiniz lütfen

Telefonu güncellerken miui ekranında kaldı. "Miui güncelleniyor lütfen telefonu yeniden başlatmayın" yazısı doluyor ama telefon açılmıyor. yardım edebilirmisiniz lütfen

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Deep flash kablo artık işlevsiz diye her yere yazıyorum hocam. Recovery ye alıp sıfırlamayı deneyin cihazınızı.
Xiaomi mi mix cihazım var. Deep flash kabloyla deniyorum bir türlü giremedim edl moda. Mi mix için deep flash işe yariyor mu bir bilginiz var mı?

Oyla:

diyaraydin33

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Diyar
Cihazım
mi mix
Konular
0
Deep flash kablo artık işlevsiz diye her yere yazıyorum hocam. Recovery ye alıp sıfırlamayı deneyin cihazınızı.

malesef recoverye girmiyor hocam. üst tuşa basılı tutup telefonu açıyorum telefon mi ekranına giriyor. ne yaptıysam recovery moduna alamadım

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
malesef recoverye girmiyor hocam. üst tuşa basılı tutup telefonu açıyorum telefon mi ekranına giriyor. ne yaptıysam recovery moduna alamadım
Cihazı söküp testpoint ile yazılım atmalısınız hocam. Son durum bu.

Oyla:

h4ckdr0

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erhan
Cihazım
GM 5 Plus
Konular
0
Telefonu EDL moduna girmeyenler;
EDL kablonsuna gerek kalmadan, telefonun "ses arttırma + ses kısma + açma/kapama" bu üç tuşuna birlikte basarak sanki Test Point yapmış gibi EDL moduna sokabilirsiniz telefonunuzu...
Bu üç tuşa beraber bastıktan sonra telefon siyah ekran olacak bu gelen ekran EDL ekranıdır...
Kablonuzu bağlayıp dilediğiniz ROM'u telefonunuza yükleyebilirsiniz...
Umarım anlattıklarım bir kişinin bile olsa işine yaramıştır...
Herkese iyi forumlar...

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt