Yardım Bir bildirim alabilmek için daha ne yapmam lazım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

braymm

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi4
Konular
15
Temiz kurulum eu global kurdum sorun çözülmüştü sonradan bildirimler yine gelmemeye başladı sonra eu beta kurdum yine temiz kurulum yedek vs. hiç bir şey yok yine bildirimler gelirken şuan hiç bir bildirim gelmemeye başladı. Bir bildirim alabilmek için kaç ayar yapılır yahu? hayır en son bıktım video aldım çünkü 1-2 kişi gelip yine bildirim ayarları yapamıyorsunuz demeye başlıcak. Şu videoyu izleyin ve yapılmayan tek bir ayar varsa söyleyin bu kadar da olmaz cidden bıkkınlık verdi lanet olsun xiaomi ye bulaştığım güne

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Skorpi

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Temiz kurulum eu global kurdum sorun çözülmüştü sonradan bildirimler yine gelmemeye başladı sonra eu beta kurdum yine temiz kurulum yedek vs. hiç bir şey yok yine bildirimler gelirken şuan hiç bir bildirim gelmemeye başladı. Bir bildirim alabilmek için kaç ayar yapılır yahu? hayır en son bıktım video aldım çünkü 1-2 kişi gelip yine bildirim ayarları yapamıyorsunuz demeye başlıcak. Şu videoyu izleyin ve yapılmayan tek bir ayar varsa söyleyin bu kadar da olmaz cidden bıkkınlık verdi lanet olsun xiaomi ye bulaştığım güne

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Skorpi
Whatsappın ayarlarından bildirimlere izin verdiğinizi göremedim

Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk

Oyla:

braymm

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi4
Konular
15
Whatsappın ayarlarından bildirimlere izin verdiğinizi göremedim

Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk
Bence artık ayıp ediyorsunuz gerçekten. Ben sorunumu çözsem burada ne işim var? bak kaç gündür şu whatsapp bildirimleri için bu kaçıncı temiz rom yükleyişim biraz önce de twrp ekranında kaldım 1 saattir onunla uğraşıyorum anca çözdüm. Sorunum yok ama yalan mı atıyorum? kim durup durmadık yerde olmayan bir şey için varmış gibi çaba gösterir?

Oyla:

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Bence artık ayıp ediyorsunuz gerçekten. Ben sorunumu çözsem burada ne işim var? bak kaç gündür şu whatsapp bildirimleri için bu kaçıncı temiz rom yükleyişim biraz önce de twrp ekranında kaldım 1 saattir onunla uğraşıyorum anca çözdüm. Sorunum yok ama yalan mı atıyorum? kim durup durmadık yerde olmayan bir şey için varmış gibi çaba gösterir?
Sadece unutmuş olabileceğinizi düşündüğüm bir ayarı yapıp yapmadığınızı sordum size yardımcı olabilmek amacıyla.. Oysa siz ayıp ettiğimi söyleyerek bana nedense şuursuzca saldırmayı yegliyorsunuz... Yolunuz açık olsun

Gesendet von meinem MI MAX 3 mit Tapatalk

Oyla:

Cb1111-1

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Coşkun
Cihazım
Xiaomi Mi 8lite
Konular
5
Sadece unutmuş olabileceğinizi düşündüğüm bir ayarı yapıp yapmadığınızı sordum size yardımcı olabilmek amacıyla.. Oysa siz ayıp ettiğimi söyleyerek bana nedense şuursuzca saldırmayı yegliyorsunuz... Yolunuz açık olsun

Tabiki şuursuzca saldıracak sonuçta kendi dışında herkes xaomi fanboyu ve onun kötülüğünü istiyorlar ve bir ayarı yanlış yada eksik yaptığını söyleyerek hatalı olduğunu kanıtlamak istiyorsunuz :)...

Oyla:

zran

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Zoran
Cihazım
MIUI+Android
Konular
0
Braymm birde bu yolu dikkatlice adım adım uygularmısınız?

1: Ayarlar - izinler-otomatik başlatma-burda uygulamalar yer almaktadır. ve bildirim gelmesini istediğimiz uygumaların yanlarına tik koyuyoruz.

Burası tamam ama daha bitmedi.

2: Ayarlar -izinler-diğer izinler burda bildirim gelmeyen uygulamayı açıyoruz burdan arka planda başlat ve kilit ekranında görüntüle bunları aktif ediyoruz.
Bildirim gelmesini istediğimiz her uygulama için bu işlemi yapıyoruz.

3: Ayarlar-bildirim durum çubuğu-uygulama bildirimleri burdada aynı şekilde bildirim gelmeyen uygulamayı açıyoruz. Örnek WhatsApp açtık burda karşımıza çıkan bütün seçenekleri işaretliyoruz.

Her uygulama için bu işlemi yapıyoruz sorun çözülmüş olacaktır.
Not: Alıntıdır

Oyla:

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Tabiki şuursuzca saldıracak sonuçta kendi dışında herkes xaomi fanboyu ve onun kötülüğünü istiyorlar ve bir ayarı yanlış yada eksik yaptığını söyleyerek hatalı olduğunu kanıtlamak istiyorsunuz :)...
Kendisi artık benim için Yok hükmündedir ama bir ayar eksikliği olduğundan eminim... Erdemli birisi ise, bulduğunda, buradan herkesten özür diler

Oyla:

zran

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Zoran
Cihazım
MIUI+Android
Konular
0
Braymm birde Google play Store'de şöyle bir uygulama var. Orijinal düzeltme gelene kadar işini görür.
Uygulamanın adı; "Notch notifications for miui"

Oyla:

kdrngn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
POCOX3NFC 6/128
Meslek
Muhasebe
Konular
19

1: Ayarlar - izinler-otomatik başlatma-burda uygulamalar yer almaktadır. ve bildirim gelmesini istediğimiz uygumaların yanlarına tik koyuyoruz.

2: Ayarlar -izinler-diğer izinler burda bildirim gelmeyen uygulamayı açıyoruz burdan arka planda başlat ve kilit ekranında görüntüle bunları aktif ediyoruz.

3: Ayarlar-bildirim durum çubuğu-uygulama bildirimleri burdada aynı şekilde bildirim gelmeyen uygulamayı açıyoruz. Örnek WhatsApp açtık burda karşımıza çıkan bütün seçenekleri işaretliyoruz.

Bende de bu dediğiniz ayarlar dahil her şey açık, bu sorunu bir tek aliexpresste yaşıyorum nedense, 8 global ve 9 beta da yaşadım, iki defa flashladım cihazı nafile.. Sadece aliexpresste yapıyor namussuz ne hikmetse :D

Oyla:

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294

Şimdi de Siz çok ayıp ettiniz hocam, kendisi her türlü yapılması gereken ayarı yapmış zaten

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt