Bir Apple fanı nasıl Androide geçti ?

Berke

Mi5 32GB White - Mi4C 32GB Black - 4X 32GB Black
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
11T Pro
Meslek
-
Konular
6
Nasılmı buyrun okuyun o zaman...

Koyu bir Apple fanıyım ancak iPhone 7'nin o saçma fiyatını ve tanıtımda sanki telefonu kusursuzmuş gibi tanıtması ve 3.5mm jak girisi bile koymayip(sirf o airpodslari duduklemek icin) bana göre 6S'den hiçbir farkı olmayan cihazı sanki küçük dağları ben yarattım havasında sunmalarından ve o airpods'a istenilen 799tl fiyatı görünce bunların insanları kalite ve kusursuzluk adı altında nasıl düzeriz mantığıni uyguladıklarıni anladım.

Neden Xiaomi ?

Ben sadeliği seven bir adamım nerdeyse bakmadığım cihaz kalmadı arayüzunun stabil olması ve göze hoş gelen bir tasarımı olması neticesinde Xiaomi'yi tercih ettim ha bir sebebide Turkiyede geniş bir kullanıcı kitlesi ve yardımlasabilecegim aktif bir foruma sahip olması zaten Xiaomi almasaydim ya Meizu ya da Nubia alacaktım çünkü bu cihazlarda gayet güzel arayüze sahipti.

Neden Apple'a bu kadar giydirdim ?

Çünkü sayın apple sayesinde hem ülkemizde cihazların fiyatı artıyor hemde halen anlamadığım bir şekilde bu kadar çok satılıyor ulan adamın elinde 6S var yeni çıktı daha iyidir diye 7 alıyor bu nasıl bir israf ve birileri kızacak ama kusura bakmayın kardeşim bu ve bunun gibi insanlar yüzünden Apple her sene fiyat bandını artırıyor ve Samsung beyde dururmu oda affetmiyor basıyor yapmayın etmeyin şu tekel firmalara kazandırmayin bazen diyorum harbiden bu zamana kadar verdiğim paralar cidden boşunaymis.Ha bazı arkadaslar diyecek ne biliyorsunda boyle sayıyorsun falan bak arkadaşım nerdeyse tüm apple urunlerini kullandım(ipod dışında)Mi5'e geçtim Android telefonum olmuştu bi ara tedirgin oldum geçerken ancak tüm şüphelerim ve tedirginliklerim cihazı birkaç gün kullandıktan sonra ortadan kalktı ciddi anlamda bir fark yok hatta birçok program artık Android'de daha stabil bir biçimde çalışıyor.

Tekrar Apple alirmisin ?

Apple ne zaman Vestelle aynı fiyat bandında ülkemizde satış yaparsa o zaman alırım umarım sıkılmamissinizdir çünkü daha çok şey yazmak isterdim fakat ağır konuşacaktım aklımdan gecenleri kısa kısa sizlere aktardım bu arada bunlar benim düşüncelerim tartışmaya açıgim özellikle hala Apple almak isteyen ve apple sahibi olan arkadaşlarla özel mesaj atabilir tüm sorularına gücümün yettiği kadar cevap veririm.

Son düzenleme:

_CeKoCu_

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aptal Adam
Cihazım
Mİ 5 , Mİ9 SE
Meslek
Danışman
Konular
33
Microsoft ta saçma salak politikalarla ugrasacagina Windows mobile kısmına önem verseydi bende wm kullanacaktır lakin istemiyoruz sizi dercesine tutumları uyuz etti bende xiaomiye geçtim iyi ki geçmişim memnunum açıkçası.
Not: wmobile klavye ve arayüzünü özlüyorum hala

MI 5 cihazımdan gönderildi

casibao

Her türlü halı kilim turistlik gezi..
Yönetici
Admin
Satış Sorumlusu
Teknisyen
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
124
İphone da en uyuz olduğum şey kişisel olan bir üründe insanın özgürlüğünü kısıtlıyor olması.

mudur1998

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
note3 pro
Konular
4
iphone 3 ve 4 tecrübelerimden sonra androide yeniden merhaba demiştim şimdi bana 6 veya 7 bedava da verseler piyangodan da çıksa (alırım) kullanmam ,ancak android deyincede miui ve olursa lewa, CM bile beni bezdirdi, özelliklede miui bence google miui ya haksızlık yapıyor

bir şey daha varki steve jobs tan sonra apple iyi çuvalladı

alp238

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
alp
Cihazım
mi 5s plus
Konular
1
Hayırlı olsun aramıza hoşgeldin

MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

General

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
General
Cihazım
Xioami Mi5
Konular
4
Keşke herkes bu durumu anlasa...

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Apple'ın o telefonunu farklı bir kasa ve marka ile satışa sunsalar kaç kişi alır acaba? Biz parayı çöpe atmayı ve gösterişi seven bir milletiz. Telefon ile statü olacağını zannediyorlar maalesef !!

blltlgn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
13
Asla Apple ürünlerini kullanmam. Kapalı sistemler, kısıtlamalar bana göre değil :)
Ayrıca Apple çok uç seviyede pahalı..

Üst Alt