Sohbet BioNTech aşısı hakkında

GODfloky

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Öğrenci
Konular
163
biontech aşısı yaptırdım ama kalp kası iltihabı vs tarzı ölümcül olabilecek alerjiler yapabilir diyorlar ne kadar doğru? Alerjim ya da kronik hastalığım yok

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Bu aşı muhabbeti aldı başını gidiyor hocam.. Ortaya atılan iddiaların ne kadar doğru ne kadar yanlış olduğunu zaman gösterecek.. Kendi adıma söylüyorum, o sıvıyı asla vücuduma sokmam.. Umarım sıkıntısız bir süreç olur hepimiz için.. Geçmiş olsun.

GODfloky

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Öğrenci
Konular
163
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hangi sağlık çalışanı diyor hocam? Eğer sosyal medyada ise hiç takmaya gerek yok.
Hocam aşının yan etkilerinde yazıyor... %1 ihtimal deniyor ancak yine de sormak istedim

hilmimedine

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hilmi
Cihazım
Redmi not 9s
Konular
12
Yaptıralı bir ay oldu bir sıkıntı yaşamadım. Kimseye ol yada olma demem. Ama sosyal medyayı böyle şeyler de takip etmemek gerek. Gelişmiş ülkelerin hepsi bu aşıyı olup normale döndüler

GODfloky

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Öğrenci
Konular
163
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam çin aşısının etkinliği biraz daha az diyorlar ama yan etkisi çok yokmuş
İş işten geçmiş :) Şahsen Çin aşısından başka yaptırmayı düşünmüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bende öyle düşünüyordum ancak amerikadaki gibi maske takma zorunluluğu ya da açık alanda maske takmama gibi bir şey açıklanırsa veya devlet kurumlarına dairelerine giremezsin aşı olmadıysan denirse ki bu insan haklarına aykırı birşey ancak o yüzden olmak istedim sağolun
Bu aşı muhabbeti aldı başını gidiyor hocam.. Ortaya atılan iddiaların ne kadar doğru ne kadar yanlış olduğunu zaman gösterecek.. Kendi adıma söylüyorum, o sıvıyı asla vücuduma sokmam.. Umarım sıkıntısız bir süreç olur hepimiz için.. Geçmiş olsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o zaman takma kafana
Hocam güvenemedim çok asılara alelacele yapılmış gibi geliyor ama mecburen meslek grubundan dolayi olmak zorunda kaldım

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Hocam çin aşısının etkinliği biraz daha az diyorlar ama yan etkisi çok yokmuş
Evet, geleneksel yollarla yapıldığı için etkisi az ; gerçi her aşının etkileri uzun vadede minimum 30-40 yılda belli olur, ondan ötürü çok kafaya takmamak lazım. Ne de olsa bütün avrupa sizinle aynı aşıyı olmadı mı :) Tek soru işareti diğer aşılardan farklı RNA ile ilgisinin bulundurması ama etkileri yıllar sonra anca çıkacak. Bakalım sonumuz ne olacak, göreceğiz.

Üst Alt